Vi har længe vidst at Crackdown 3 skulle udgives i februar 2019. Men der har været lidt uenighed om hvilken dag.

Først blev spillet udskudt i 6 dage, men den holder så ikke mere, Nu har holdet bag spillet fundet ud af spillet skal udgives lidt før tidligere udmeldt. Som en lille appetit vækker, får I hermed en multiplayer trailer som netop er frigivet.

Crackdown 3 udgives den 15 februar 2019 til Xbox One og PC.

Forrige indlægDéraciné anmeldelse
Næste indlægFortuna ude nu til Warframe
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)