Man må sige Niantic har gjort det godt med Pokémon Go. Spillet tjener nemlig stadig ret gode penge.

Det er snart 2½ år siden Pokémon Go blev udgivet. Men selvom det er så længe siden kunne Sensor Tower berette at i oktober måned tjente spillet hele 73 millioner dollars. Det er godt 480 millioner Danske kroner, hvilket er ret godt for et spil med så lang tid på bagen.

Spiller du Pokémon GO og bruger du penge på spillet?

Forrige indlægDéraciné anmeldelse
Næste indlægFortuna ude nu til Warframe
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)