Så skete det endelig. Nu har King’s Bounty II fået udgivelses dato. Og denne gang skulle den være god nok.

Det var faktisk planen at King’s Bounty II skulle have været udgivet allerede sidste år. Men så blev det rykket til marts måned i år. Men den dato holdte så hellere ikke. Men nu lader det til at der er kommet en dato som er fastsat. En ny trailer er nemlig landet, og det er en officiel udgivelses dato trailer:

Grunden til spillet er udskudt flere gange, er at udvikleren har store planer med dette spil, og det tager tid siger de. King’s Bounty II udgives til PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch og PC den 24. august.

Forrige indlægFå styr på Bravely Deafult II kamp systemet
Næste indlægBonkies anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)