Kirby er tilbage igen, stærkere end nogensinde. Vi vil nu se nærmere på den kommende Nintendo 3DS titel Kirby Planet Robobot.

kpbstart

Vi kan med det samme love, at det ikke bliver et Kirby spil lige som vi er vandt til. Vi kan nemlig med stor glæde se en helt ny feature i spillet. Byd velkommen til Robobot Armor.

Denne lækre Robobot Armor, bliver nok et af spillets trækplastre, for den er unik må man sige. Du har nærmest ”uanede” muligheder med denne Armor. Du har nemlig mulighed for nogle steder i spillet, at påføre dig Robobot Armor, og med den bliver du stærkere end nogen sinde.

En ting der er fedt ved spillet, som både gælder den normale Kirby og Robobot Armoren, er at man kan overtage ens modstanders kræfter. Så der har du også mange muligheder for spille stil, når du begiver dig på eventyr med Kirby. Hvis du ikke vil være vild med et svær, eller skyde en masse ild, så har du også muligheden for at bruge Kirby som vi kender ham, med hans særprægede ”suge kræfter”.

kpb1

Alle de kræfter der kan overtages for fjenderne, bliver noget du kan få brug for når du møder nogle af de heftige bosser i spillet. Man kan ikke få nok af de boss kampe der er, for de er rigtigt godt fundet på. De er måske lidt for lette at gennemskue, men det er glemt med det samme igen, når man lige ser hvor fedt de er fundet på, og hvor sjove de er at spille imod.

Sidder du og mangler et spil der trækker, hvad der er at trække ud af kræfterne på din 3DS, så er Kirby Planet Robobot vejen frem. Spillet er en grafisk perle, med masser af flotte scener, og man er helt betaget af den verden der er skabt til spillet.

Hvis du har leget med Kirby i tidligere spil, så har du allerede styr på spillet lige når du starter det op, og spiller den første bane. Der er en del nyt i det, men måden kontrollen er på når du spiller, er lige til og i bedste Kirby stil.

kpb2

Vi kan nok uden at hakke for meget ned på dette spil, så er Kirby Planet Robobot nok ikke det mest nyskabende spil. Men det forlanger vi hellere ikke af sådan en lækker 2D platformer som det er. For der er mange nye ting i spillet, og det bedste af det hele, er levetiden. For det er ikke et spil du bare stryger igennem, for vil du bare have en smule ud af spillet, så kan du godt sætte en god rum tid til side.

En ting der også er rigtigt fedt med Kirby Planet Robobot, er at det ikke kun er et spil, nej det er faktisk hele 3 spil i 1. Der er nemlig også 2 mini spil med inde over dette spil, og dem kan man spille allerede fra starten af, så der skal ikke engang låses noget som helst op for at spille dem.

De 2 minispil, er et frisk pust til spillets gameplay, for de er tilpas anderledes frem for hvad man er vandt til fra selve spillet af. I det af mini spillene der hedder Kirby 3D Rumble kan du endda spille det sammen med dine venner via Download Play eller lokalt hvis dine venner har spillet. Det giver spillet det ekstra, som man kan mangle i så mange andre spil.

kpbcoop

Kirby Planet Robobot er sammenlagt en fed oplevelse, som i ikke må gå glip af. Spillet er en 3 i 1 oplevelse, for man får 3 spil for 1 spils pris. Kirby er tilbage, og med det comeback vi har set her glæder vi os til at se ham igen.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSe de super fede Gran Turismo Sport screenshots som lige er landet
Næste indlægXbox One Elite Controller charging stand anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
kirby-planet-robobot-anmeldelseKirby Planet Robobot er sammenlagt en fed oplevelse, som i ikke må gå glip af. Spillet er en 3 i 1 oplevelse, for man får 3 spil for 1 spils pris. Kirby er tilbage, og med det comeback vi har set her glæder vi os til at se ham igen.