Da Kirby’s Return to Dream Land udkom til Wii i 2011 så var det et af de bedste platformseventyr. Nu er det så ude i en Deluxe udgave til Switch og det er det sandelig ikke blevet dårlige af. Deluxe er i denne sammenhæng både at grafikken har fået en overhaling så vores elskelige lyserøde Puffball står helt skarpt og så er der mere indhold.

Kirby og kammeraterne skal hjælpe den intergalaktiske rejsende Magalor med at finde de 5 stykker af rumskibet Lor Starcutter som er forsvundet da Magalor havarerede på Planet Popstar. Kirby’s signatur gameplay er samarbejde. Derfor kan du også sammen med 3 andre bevæge dig gennem banerne mens du kæmper mod farverige fjender. Hver bane afsluttes med en kamp mod en af de mange bosser. Der er ikke ændret ved den velfungerende formular fra 2011.

Kirby samler nye evner op ved at suge dem til sig. Så udstyres du med nye underholdende angreb der hjælper dig gennem de mange forhindringer. Du har også forskellige ultras som er kraftigere udgaver af nogle af de forskellige evner du kan samle op under vejs. Ultras sætter dig i stand til at rydde områder med mange fjender hurtigt. Specielt for ultras så har de også en effekt på banen så nye hemmelige områder bliver tilgængelige. Det er imponerende som dette old-school gameplay stadig holder.

Der er også nye ting i Deluxe udgaven. Når du har gennemført den første bane så får du adgang til 11 mini-spil i forlystelsesparken Merry Magoland. De 8 er hentet fra tidligere Kirby titler. Bomb Rally fra Kirby: Nightmare in Dream Land. Checkerboard Chase far Kirby 64: The Crystal Shards. Crackity Hack fra Kirby & The Amazing Mirror. Egg Catcher fra Kirby’s Adventure. Kirby on the Draw fra Kirby Super Star Ultra. Ninja Dojo fra Kirby’s Return to Dream Land. Smash Ride fra Kirby: Squeak Squad. Samurai Kirby fra Kirby Super Star. Og de tre nye Booming Blasters, Magolor’s Tome Trackers og Samurai Kirby 100 der er et battle royale på reflekser. Det er rigtigt underholdende og du kan kæmpe mod 3 andre i sofaen.

Der er også blevet plads til Magalor Epilogue: The Interdimensional Traveller der er et helt ny mini kampagne. Den kan også spille af op til fire spillere. Den bliver tilgængelig lige så snart du har gennemført historien første gang. Den er ret stor med sine 4 missioner med 4 baner og en helt ny boss kamp. Her spiller du som Magalor og kulminationen med boss-kampen er det hele værd.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe holder stadig 12 år efter den oprindelige udgivelse. Der er også så meget ekstra med i pakken at det kan holde dig underholdt i mange timer. Det er et spil som er beregnet til en yngre publikum så det bliver aldrig rigtigt udfordrende.

Tak til Nintendo og Bergsala for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægEverdream Valley annonceret til flere platforme
Næste indlægMake Your Play – unikt design på MEG Trident X2 13th
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
kirbys-return-to-dream-land-deluxe-anmeldelseKirby's Return to Dream Land Deluxe holder stadig 12 år efter den oprindelige udgivelse. Der er også så meget ekstra med i pakken at det kan holde dig underholdt i mange timer. Det er et spil som er beregnet til en yngre publikum så det bliver aldrig rigtigt udfordrende.