EA kommer 21. maj med multiplayerudgivelsen Knockout City. Det er en variation af høvdingebold (dodgeball) hvor to hold med hver tre deltager mod hinanden. Gennem weekenden 20-21. februar har vi deltaget i den lukkede beta. Vi kan lige starte med den officielle annoncerings trailer.

Knockout City er som sagt en variation af høvdingebold. Det er noget mere hektisk oplevelse end jeg husker det fordi det gælder om at mestrer positionering og timing ved at kaste, gribe, afleverer og undvige Du kan også blive dit eget våben hvis du f.eks. bliver fanget i en af de specielle bolde der fungerer som et bur (cageball). Det er vildt og hektisk som du kan se af en af de kampe jeg spillede. Du har mulighed for at hoppe, kaste, gribe, undvige og tackle alt sammen med det formål at ramme modstanderne så de bliver slået ud (KO’ed) for at score point. I den kamp som du kan se nedenfor er det den udgave som kaldes Cageball. Her kan du fange modstanderen inde i et bur formet som en bold. Her er spilleren så fanget i et fast tidsrum og du kan score ekstra ved at samle denne specielle bold op og kaste mod de andre modstandere.

Der er masser af tilpasninger som du kan se på min figur nedenfor. Samtidig har du dit eget hangout der også fungerer som træningsbane. Her kan du prøve nogle af de specielle bolde som f.eks. bombebolden. Det giver også mulighed for at øve så du hurtigt kan komme rund. Eller at prøve nogle af undvigemanøvrerne.

Når spillet kommer på gaden 21. maj så bliver der også mulighed for at have sin egen bande (crew) og der bliver selvfølgelig masser af kosmetiske ting som du kan købe eller samle til din figur. Det er alt sammen i en lys og tegneserieagtig stil selvom det gælder om at slå modstanderen ud. Ud fra det som jeg har spillet så virker det underholdende og tror det er endnu bedre hvis du spiller med venner.