Ubisoft inviterede til preview på Year 6 sæson 1 af Rainbow Six Siege. Det første der slog mig var at der allerede er gået seks år siden Rainbow Six Siege så dagen lys. I mellemtiden er der så kommet masser af nye operators og sammen med sæsonstarten 6 år senere kommer der endnu en ny. Denne gang kan vi byde velkommen til Flores fra Argentina. Lad os bare få et helt på den rene fra starten. At sige jeg ikke er særlig god til RB6S vil være årets underdrivelse. Som dokumentation er der følgende video sammen med de spydige kommentarer fra mine såkaldte holdkammerater. Det er fuldt fortjent for jeg spiller med folk som er Diamond og jeg tror min rank bedst kan betegnes som Wood.

Det er mere interessant at se hvad Ubisoft har arbejdet på til Y6S1. Det er selvfølgelig ikke den store overraskelse at der kommer en ny operator. Denne gang er navnet Flores som stammer fra Argentina. Han skyder bogstaveligt talt sæson 1 her i år 6 i gang med sin signatur gadget som er RCE-Ratero Charge der kan springes i luften. Den kan også desarmeres af modstanderne og er skudsikker ud over at den kan klæbe sig fast. Y6S1 afvikles under titlen Crimson Heist. Der er samtidig lavet en række opdateringer der også løbende bliver udgivet hvor den første er en makeover til banen Border. Det kom oprindeligt som DLC til sæson 2 i år 2 som en del af Operation Dust Line. Ubisoft har lavet en video som viser forskellen fra den tidligere udgave og den vi kommer til at spille fremover. Her er den klippet med indendørsområderne. Samtidig har alle menuer fået en overhaling så det er blevet mere intuitivt at navigere rundt.

Der er også arbejdet med balancen så angriberne har en bedre chance. Det har være en fordel at forsvare bl.a. også i kraft af nogle af de mere specielle gadgets som har været skudsikre. Det får også ende i Y6S1 da det bliver muligt at have Gonne-6. Den har kun et enkelt skudt der så til gengæld gør kort proces med alt inklusive skudsikre gadgets. Det bliver spændende at se hvilken dette noget specielle våben får. Der er også en række ændringer på defender siden hvor Goyo mister sit eksplosive skjold mens Mira og Maestro får ændret deres evne til af formidle informationer. Angriberne får samtidig en chance for at skifte operatør efter intel fasen for at give dem bedre chancer.

Som med næste alle andre spil så er der endnu engang gjort en del arbejde ud at buste snydere. Det er specielt et problem på PC og Ubisoft tager endnu en runde for at sikre at ban hammeren kan svinges mod dem som forsøger at ødelægge det for alle andre. Det er selvfølgelig noget som de holder tæt til kroppen for at sikre tiltagene virker så effektivt som muligt. Det kommer samtidig med et Reputation system der skal sikre at der er goder for dem som opfører sig pænt og straf til dem der ikke kan finde ud af det. Der er selvfølgelig masser af andet indhold der kommer løbende samtidig med at der bliver skruet på de forskellige elementer for at gøre det så balanceret som muligt. Det skulle også være lettere at være ny til Rainbow Six Seige hvor der kommer lidt mere hjælp for dem som gerne vil i gang. Der med er der håb om at det ikke bliver helt så skræmmende en oplevelse at står overfor de mange operators og baner.

Vi har gemt de største nyhed til sidst: Match Replay. Nu kan du endelige nyde dine store øjeblikke i ro og mag. Der er også en streamer indstilling så du kan få fjernet alle personlige detaljer omkring dine evner i RB6S. Der kommer også en skin til Zofia som er inspireret af Jill Valentine fra Resident Evil.

Vi siger tak til Ubisoft og alle som spiller Rainbow Six Siege kan se frem til endnu en fed sæson. Vil du gerne prøver kræfter med RB6S så er starten på år 6 sæson1 et perfekt sted at begynde.