Hvis du er en af de mange der venter på Persona 5 Strikers udgives, så er ventetiden snart forbi.

Det er nemlig i morgen Persona 5 Strikers udgives. Og lad os fejre det på bedste måde. Vi deler som vi plejer udgivelses traileren:

Persona 5 Strikers udgives til PlayStation 4, Nintendo Switch og PC. Så der er rig mulighed for at hive en kopi hjem til din ynglingsplatform i morgen.

Forrige indlægKnockout City – Preview
Næste indlægDiablo 2: Resurrected annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)