Ubisoft og Blue Byte kunne tilbage i februar 2013 lancerer den danske beta af Anno Online. Anno Online kombinerer de populære gameplay elementer fra Anno franchiset med helt nye features der passer perfekt til et vanedannende web-baserede spil. Anno Online tilbyder fans en masse nye muligheder som tidliger ikke er set i andre udgivelser i Anno franchiset. Her kan blandt andet nævnes et helt ny brugersystem og historiefortælling tilknyttet til hvert kapitel der spilles.

Baseret på det anerkendte og prisvindende franchise, kan fans nu for første gang opleve masser af strategi, simulation, samt højt detaljeret animation og grafik, samlet i et web-baseret spil

Spillere kan bygge og udvikle store middelalderbyer med brug af det detaljerede økonomiske system, som der er elsket af Anno fans. I takt med at man opfylder sin befolkningsbehov, låser man op for flere byggemuligheder og vil samtidigt opleve mere krævende beboere. Det åbner op for at udvide sit rige med flere øer og forbinde dem med handelsruter.

Klik her for at begynde dit eventyr med Anno Online.