Blunt Talk, en nyproduceret amerikansk komedieserie med Patrick Stewart i hovedrollen, kommer eksklusivt til Viaplay den 23. august – direkte efter premieren i USA.

Blunt Talk handler om den britiske nyhedsoplæser Walter Blunt, som flytter til Los Angeles sammen med sin alkoholiserede assistent og efterlader et væld af børn og mislykkede ægteskaber bag sig. Sammen har de en ambition om at erobre og ændre amerikansk nyheds -TV, men Walthers skødesløse beslutninger – både privat og fagligt – gør det svært.

  • ”Vi byder Blunt Talk velkommen med åbne arme og er glade for eksklusivt at kunne vise denne spektakulære og humoristiske komedieserie med lattergaranti”, siger Lina Brounéus, COO Content Viaplay/MTGx.

Blunt Talk er næste eksklusive seriepremiere i konceptet Viaplay Premiere og består af 10 afsnit. Den 23 august, mindre end et døgn efter at den har premiere i USA, kommer første afsnit til Viaplay, og derefter vil der hver søndag komme et nyt afsnit.

Viaplay er tilgængelig på følgende platforme: PC, MAC, Android- og iOS-enheder, Smart-TV, Apple TV, Xbox 360, Xbox One, PlayStation® 3 og PlayStation® 4