Tag underholdningen med dig overalt, og og nyd den i dit eget hjem, eller tag den med dig og trodse barrierer og skubbe grænserne for, hvad der er muligt med Halo+’s frihed.

XGIMI er glade for at kunne præsentere sine prisbelønnede produkter nu i Norden. Først er det tid til at blive forbløffet over, hvordan XGIMI skaber spænding med sin fuldt bærbare HALO+ projektor. Tag den medrivende biograflyd og den skarpe, klare billedkvalitet med dig overalt, og lad et filmvalg underholde hvor som helst! Traditionelt set er kvaliteten på bærbare projektorers ikke god nok, eller indholdete er svær at se. XGIMI Halo+ skubber grænserne for, hvad du kan betragte som en bærbar projektor.

XGIMI HALO+ er en avanceret og kraftfuld, fuldt bærbar projektor, så du kan tage din underholdning med dig overalt! HALO+ kan skabe en massiv skærm, selv når den kun arbejder på batteri. HALO+ er en fantastisk projektor til alt fra sportsbegivenheder til multimedie campingrejser. Den er også nem at flytte rundt i dit hjem og har et batterilevetid, der svarer til en almindelig spillefilm.

XGIMI HALO+ har en høj lysstyrke på 900 ANSI, Full HD-opløsning, Android TV, avancerede Harman-Kardon-højttalere og et indbygget batteri, der kan holde til en hel spillefilm, og med et kølesystem, der næsten ikke kan høres, overdøves det let af højttalerne. XGIMI HALO+ er teknisk set den bedste bærbare projektor derude. Den giver et stort, detaljeret billede og er en fornøjelse at bruge med sin fjernbetjening, den integrerede Intelligent Screen Adaptation-teknologi gør den til langt den nemmeste bærbare projektor at bruge. 

Den er fyldt med XGIMI’s nyeste ISA-funktioner, der sikrer, at du får mest mulig skærmplads i enhver opsætning. Den har autofokus, skærmjustering og den hellige gral af dem alle, automatisk keystone correction, der gør det muligt for objektivet at justere sig selv. 

Få mere ud af dine streaming abonnementer, og vælg hvilken som helst film, du vil se, med den indbyggede computer, der har en række streamingtjenester fra Android TV – fra Amazon Prime Video til Hulu.

Det er også mere end værd at nævne, at HALO+ er smuk fra alle vinkler med en førsteklasses mesh-finish: Den perfekte blanding af minimalistisk design og overlegen teknik gør den perfekt til skandinaviske hjem.

Læs mere om XGIMI HALO+ her https://uk.xgimi.com/pages/halo-plus