Ni år med Travian, ni kultiske år og en ni-årig succeshistorie: I september fejrer browserspillet Travian ni års fødselsdag. Som gave til alle spillere giver Travian en special fødselsdagsverden til dens fans og udlodder meget eksklusive Travian amuletter.

TGTravianScreenshotVillagecenterDet er for browserspil som det er med hunde: et år tæller for mange. Det betyder at browserspillet Travian i en alder af ni år allerede er blevet en evergreen. Spillet, opfundet og designet i München, er ikke blot et af de største browserspil i verden, men vigtigere endnu har det også opnået kultstatus. 125 millioner spillere er blevet forført af Travian siden spillet startede i september 2004. Det gør Travian til et af de mest populære og velkendte browserspil på internationalt plan.

For at fejre spillets fødselsdag har udviklerne bestemt sig for at gøre noget helt specielt: “Der vil være en fødselsdagsverden”, forklarer spilleinstruktør Eckart Foos. ”Det helt specielle er at der, udover mange andre overraskelser, vil være en forlænget tilvænnelsesperiode, der vil gøre det nemmere for nybegyndere og etablere en balance mellem spillere med forskellige erfaringsniveauer. Desuden forærer vi Travian guld væk til fødselsdagen!”

TGTravianScreenshotMapDet er desuden første gang nogensinde af Travian forbinder dets online verden med dets offline verden: en værdifuld Travian-amulet, stærkt begrænset til 999 stykker, vil blive præsenteret. ”Men Travian amuletten er ikke til salg – den kan kun vindes eksklusivt”, fortæller Foos. ”Den meget efterspurgte collection item vil blive udloddet i samtlige 50 Travian lande.”

Hvad enten du er Roman, Gaul eller Teuton: Travian handler om at udvide sit territorium – enten på en fredelig made ved kolonisering og handel eller overtagelse af andre landsbyer med magt. Vidtstrakte strategier, dannelsen af alliancer, såvel som den diplomatiske kommunikation mellem hinanden er komponenterne i den store fascination af spillet.

TGTravianScreenshotHeroSpilleren begynder med en lille landsby, omgivet af resourcefelter. Formålet med spillet er at etablere et magtfuldt imperium, og i sidste ende, sammen med dine allierede, være den første til at opbygge et af de historiske vidundere i verden. For at undgå sproglige misforståelser fra starten er hvert af de 50 forskellige sprog versioner uafhængige af hinanden.

[box_info]Du finder den danske Travia her http://browsergame.travian.dk/[/box_info]