De store udgivelser vælter nærmest frem og julehandlen er truende tæt på. Så hvad er bedre end at skulle investere i en Gaming stol, til de mange timer bag skærmen. Der er efterhånden rigtig mange om buddet og de kommer i diverse designs og farver. Vi har tidligere testet og anmeldt L33t’ flagskib af en Gaming stol og denne gang er det en opdateret version af denne.

Stolen hedder L33t E-Sport Gaming Chair og bare på det de levere af billeder på stolen, kan man sagtens se en forskel. Men hvordan hænger det sammen med virkelighedens brug?

Det har vi sat os ‘i stolen’ for at teste og komme med vores anmeldelse på.

Allerede fra man har pakket alle delene ud af den store papkasse, starter begejstringen så småt. Den første stol var der virkelig mange ting man skulle skrue fast og det var ikke altid lige helt så handy som det kunne være.

Denne gang syntes vi der er tænkt over tingene og der er knap så meget og det hele giver god logisk sans for, hvordan det skal samles. Man behøver ikke den store ingeniør eller håndværksmæssige baggrund, for at kunne samle stolen. Der er selvfølgelig lidt man lige skal bruge en umbracco nøgle og en skrutrækker til. Men da det hele kommer med i pakken er det ingen sag. ( Husk at brug spændeskiverne )

Der går ikke ret meget mere end en 7-8 minutter før man har en fuldt samlet stol.

Stolen og materialerne nærmest dufter af kvalitet og robusthed. I forhold til sin forgænger, så kan man virkelig mærke en forskel og det er jo også lidt meningen med en opgradering.

Men sidder fantastisk i stolen og den giver virkelig god støtte til både albuer, ryg og nakke. Det er en sand fornøjelse. Det lækre bløde læder og formen på stolen passer helt perfekt. Dog vil jeg sige at er men en lille spirrevip, som nogen af os helt klart er en modsætning af, så kan stolen virker ret voluminøs.

Men der er et hav af indstillingsmuligheder og features der gør at denne stol fra L33t er i en klasse for sig.

Når vi har været rundt og prøve at sidde i forskellige Gaming stole, så virke de tit ret plastic agtige og på ingen måder lavet af kvalitetsprodukter. Her må vi give ros til L33t og sige at denne stole er virkelig fantastisk.

Stolen kan fås, som de mange andre typer gaming stole, i forskellige farver. Vores testversion var sort med grønne syninger og var virkelig en flot stol.

De to store armlæn er virkelig også en opgradering og de var også en fornøjelse i selve helheden af vores oplevelse af stolen. De kunne indstilles på mange forskellig måder, for at opnå den bedste og mest ergonomiske siddestilling, til de mange spilletimer.

Vi kan kun på alle måder anbefale L33t E-Sport Pro Gaming Chair i forhold til dens konkurrenter. Dette er både på det rent komfortmæssige men bestemt også grundet, at det er virkelig en kvalitetsvare.

Det er heller ikke den billigste i klassen, men her kan man virkelig mærke at kvalitet det koster lidt mere. Det eneste vi dog vil pointere er, at være søde ved jeres gulv og husk at købe et plasticunderlag eller et korthåret tæppe, da hjulene godt kan give mærker i gulvet.

Vores vurdering:

Vi giver vores varmeste anbefaling til L33t E-sport Pro Gaming Chair og vi kan kun give den topkarakter på 5 stjerner… Godt gået L33t og ‘keep up the good work’.

 

Tak til Carlos Communication og L33T – Gaming for at gøre denne anmeldelse mulig.

 

CONTACT

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægStor lyd for små penge med Creative Stage Soundbars
Næste indlægARK: Survival Evolved har fået Switch udgivelses dato
Er en flittig gamer på Xbox og Playstation. Jeg har været med på spillebølgen siden Commadore 64 og Konsollen var NES. På Xbox One er mit callsign: The Bald Duke Jeg spiller for det meste Call of Duty, Ghost Recon eller PUBG. Jeg har en stor passion for gadgets.
l33t-e-sport-pro-gaming-chairEn virkelig lækker og kvalitets gamerstol fra L33t som vi giver vores varmeste anbefalinger. En god investering til julgaven eller måske bare til ren forkælelse, til de mange spilletimer her i efteråret og vinteren.