L33T har i de seneste år forsøgt at brande sig som et af de bedste mærker indenfor gamerstole. De startede fint ud med stole som var meget komfortable men lidt besværlige at samle. De har oppet sig en hel del fra deres spæde start og er kommet et kæmpe skridt på vejen.

Vi har fået lov til at sætte deres Elite V3 Elite gamingstol under luppen, for at se om den svarer til det, L33T gerne ser sig selv som. Nemlig en producent af high-end gamingstole.

V3 Elite Gaming chair kommer i en ret så stor kasse, så hvis du er ejer af en lille Renault Clio eller VW Up!, så tror jeg du skal overveje at få en kammerat eller dine forældre til at hente den ved postbutikken eller betale for at få den leveret direkte til døren.

Stolen dimensioner er som følgende:

  • Højde 92 cm
  • Dybde 55 cm
  • Bredde 54 cm
  • Vægt 23 kg
  • Max vægt 125 kg

Ud af kassen er man ikke i tvivl om at, det er kvalitets materialer som der ligger i kassen. Det hele virker solidt og som en fremragende byggekvalitet. Dog falder det os i øjnene, at armlænene er helt flade og på ingen ergonomisk udformet, så underarmen ligger behagelig i en u-form på armlænet. Der er armlænet er helt fladt. Når man promovere sig som en af dem, som er toppen af poppen. Ja så må man gerne lige give deres produkt det lille ekstra finish.

Når man så har samlet stole, som er MEGET simpelt og tager ingen tid. Ja så er man bare imponeret over den kvalitet stolen har. Materialerne er virkelig lækre og stole er bare rigtig rigtig flot.

Der er en del indstillinger i forhold til tilt, ryglænets placering osv. Selvfølgelig kan du også justere højden på stolen via den gas/luft enhed som man montere på stolen.

Stolen kommer med et super åndbart materiale som bliver supporteret af en lækker HD-memory skum, som ikke kun er med til at gøre det komfortabelt at sidde i stolen. Men også til at den absorbere og spreder varmen fra kroppen, i de lange gaming-sessioner, man nu kan have.

Vi vil også gerne lige pointere at i selv designet af stole, så er nakke og lændestøtten helt formidabel. Til trods for at stolen er en anelse dyb, så sidder man bare helt eminent. Der medfølger også en ekstra nakkepude samt en pude til lænden. Dette var dog ikke noget der gjorde noget godt for os. Så vi undlod at bruge dem.

Vi kan på alle måder anbefale L33T V3 Elite Gamingchair hvis du sidder mange timer foran skærmen. Dette behøver bestemt ikke kun være som gamer, men bestemt også på et kontor, hvor det meste af dagen foregår siddende. Der er virkelig komfort i stolen og man er slet ikke i tvivl om kvalitets niveauet på denne stol.

Det eneste vi savner er mere ergonomiske armlæn. Ellers er det bare en helt igennem en fantastisk stol.

Stolen vi har haft til test var stolen med grønne syninger, hvilket var en rigtig cool farve. Prisen for grisen ligger omkring de 1.500 kr. hvilket er ganske rimelig for en stol af denne kaliber.