Hvis du ikke har prøvet Mario Tennis Aces, eller har Nintendo Switch Online, så er det her du skal se med.

Nintendo har løftet sløret for en ret fed deal. En demo er ude til Mario Tennis Aces. Hvis du downloader og prøver den, vil du få hele 7 dages gratis Switch Online oven i hatten:

https://twitter.com/NintendoEurope/status/1121706892177354752

Tilbudet gælder til den 3. maj.

Forrige indlægL33T Elite V3 Gamingchair Anmeldelse
Næste indlægAlle GTA 5 snydekoder
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)