Når vi taler om gamerstole, så kan man ikke længere komme udenom engelske L33T som har sat sig solidt på markedet. De har tilpasset sig et marked hvor efterspørgslen på komfort til gaming har været stødt stigende de seneste år. Et godt sted at starte i forhold til ergonomi og komfort er selvfølgelig stolen man sidder i.

L33T har også sat sit præg på E-sport sektoren, hvor meget af deres udvikling af stolene kommer fra, og det ses tydeligt.

Vi har fået fingrene i deres såkaldte entry level stol, også kaldet Encore

Stolen er lavet af højkvalitets produkter som åndbart læder, memory skum, hård plast og ikke mindst deres velendte høj ergonomiske design. Når man pakker stolen ud af kassen kan man mærke kvaliteten med det samme. Alt er solidt bygget og selvom dette “kun” er en entry level stol. Så lad jer endelig ikke snyde. Fordi det er virkelig gode materialer der er brugt.

Stolen er super nem at samle og fra man åbner kassen til man har en fuldt samlet stol. Der går der ikke mere end 10 minutter. Alting er simpelt og alt er opdelt. Selv skruer, spændeskiver og værktøjet, har en pose for sig selv.

L33T går aldrig på kompromis med deres valg af materialer og jeg vil sige at dette kan både ses og mærkes. Også på Encore modellen så vi har haft til test.

Encore stolen er som L33T så pænt annoncere, beregnet til alle typer spillere. Der er ikke så meget indstilling ved den og prisen er bestemt heller ikke der, hvor man bliver skræmt. Prisen ligger omkring de 1.000kr. og når man tager kvaliteten af stolen i betragtning. Så er det en ret god pris.

L33T Encore stolen vil vi sige er en meget fleksibel stol. Dette er ment i den forstand, at stolen er bred, så selv lidt store mennesker kan nyde komforten, samt at der er kommet polstring på armlæn. Især polstiringen på armlæn er vi helt vilde med. Mange gamerstol producenter har også “polstring” på deres armlæn. Disse minder dog mest om det bløde materiale man laver instrumentbordet i, på de fleste biler idag. Hvor efter nogle timers gaming, kan de godt være lidt anstrengende. L33T har det også på nogle af deres stole, men på Encore stolen er det noget helt andet. Det er blødt og lækkert og det kan vi godt li.

Vi kan lige så godt indrømme det, at vi er vilde med Encore stolen fra L33T. Dette er grundet at den er simpel. At den er bygget gode solide materialer, der sikre en høj kvalitet. At den er behagelig at sidde i, når man skal bruge mange timer foran skærmen. Sidst men ikke mindst skal vi også huske at rose, at den er utrolig nem at samle og prisen på stolen er ret god.

Ingen tvivl om at når du eller hvis du køber L33T Encore gamerstolen, at det er 100% value for money. Og kvaliteten er hver en krone værd.