Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) fejrer i dag lanceringen af en helt ny hvid udgave af PlayStation 4, Glacier White, der udkommer sammen med Bungies nye imponerende spil, Destiny. Pakken med Glacier White PS4 og Destiny[1] kan fås fra den 9. september i Danmark – kun i Gamestop.

PS4 har solgt i mere end 10 millioner eksemplarer verden over, og der er købt mere end 30 millioner spil til konsollen, siden den blev lanceret for mindre end 10 måneder siden. Denne milepæl understreger PS4’s position som den bedste og mest populære spillekonsol på markedet. Udgivelsen af pakken med Glacier White PS4 og Destiny giver nye spillere, der ønsker at deltage i næste generations spiloplevelse, endnu flere muligheder.

Bag Destiny står skaberne af spilsuccesser som Halo og Call of Duty. I Destiny spiller du en guardian, der vogter den sidste by på Jorden. Du har ufattelige kræfter til din rådighed og skal udforske de ældgamle ruiner i solsystemet fra Mars’ røde sand til Venus’ frodige jungler. Spillere inviteres til at besejre Jordens fjender, generobre det tabte og blive en legende.

I denne særlige Glacier White PS4 og Destiny pakke er konsollens unikke features samlet med eksklusive Destiny gameplay-tilføjelser, som kun de, der køber pakken, får – inkl. special edition-missioner, nye kort og et større udvalg af våben og ammunition.

Vi nærmer os jul, og det er nu det perfekte tidspunkt at starte med at blive én af de millioner af spillere, der allerede har købt ind i next gen-oplevelsen på PS4. Den helt nye pakke med Glacier White og Destiny er med andre ord en god anledning til at blive en af spillerne og få den ultimative spiloplevelse.

Glacier White PS4 og Destiny-pakken kan købes for første gang nogensinde fra den 9. september i alle Gamestop-butikker i Danmark. Gå ind på www.playstation.com, hvis du vil læse mere.