Har du en indre kunstner gemt i dig, eller vil du bare lære at tegne Disney og Pixar figurer, så er det her du skal læse med.

Nintendo har lige sendt en pressemeddele ud, hvor de fortæller lidt om Disney Art Academy som snart udgives til Nintendo 3DS, og den får i selvfølgelig her:

24. maj 2016 – Vil du lære at tegne Disney- og Pixar-figurer, så er spillet Disney Art Academy noget for dig! Spillet lanceres til Nintendo 3DS-familien den 15. juli og lærer dig at tegne over 80 forskellige Disney- og Pixar-figurer. Du tegner alt i 2D og har lektioner, som er lette at følge. Eksempler på nogle af de kendte figurer, som er med, er Mickey Mouse, Nemo fra Find Nemo, Elsa fra Frost, Buzz Lightyear fra Toy Story og Simba fra Løvernes Konge.

I Disney Art Academy kan du tegne og male med pastelfarver, pensler, akvareller, tuscher med mere. Der er mange lektioner i spillet, så du kan lære alle de tilgængelige tekniker og metoder. Lad dig inspirere af Disneys og Pixars vidunderlige universer!

Nyt for Art Academy-serien er, at du i dette spil får adgang til værktøjet Magic Brush. Det lader dig tilføje detaljer som stjerner, bobler og glitter til dine mesterværker. Hvis du har lyst, kan du også dele dine værker med andre online; med funktionen Nintendo 3DS Image Share service kan du nemt uploade et kunstværk på Miiverse og sociale medier. Desuden kan tegningerne gemmes på systemets SD-kort og overføres til din computer og udskrives, hvis du vil.

Disney Art Academy indeholder ud over alle lektioner et Free Paint Mode, hvor du kan tegne og male uden instruktionerne.

I kan se et lille eksempel på hvordan det fungerer her:

dac