Lær med Assassin’s Creed Odyssey

0
556

Ubisoft har taget lærehatten på og kan nu præsentere en ny omgang Discovery Tour, denne gang i Assassin’s Creed Odyssey. Nu kan du drage rundt i det gamle Grækenland og lære om dens myter, historie og meget mere. Sidst vi så Discovery Tour var i Assassin’s Creed Origins.

Med Odysseys Discovery Tour, bliver du taget med på en rejse på tværs af 29 regioner. Der vil være hele 30 forskellige vandringer at tage og hver har forskellige emner såsom det daglige liv, berømte byer, krige, kultur, politik, kunst, filosofi, religion og myter. Nogle af de berømte personer der vil guide dig rundt er blandt andet Leonidas og Herodotus. Efter hver vandring du tager, vil der være en quiz til sidst.

Som noget nyt, vil du også kunne udforske bestemte steder i spillets verden. Disse bestemte steder, kan du udforske på egen hånd og her er det også muligt at få lidt ekstra bonus genstande såsom nyt udstyr, skins mm. til din hest.

Discovery Tour skal mest af alt ses som et læringsværktøj. Er du super interesseret i det gamle Grækenland og vil lære dens historie på en sjov måde, så er her den oplagte mulighed. Som man kan se i traileren, bliver det endda brugt i klasseværelset.

Discovery Tour i Assassin’s Creed Odyssey, er ude nu på PS4, Xbox One og PC i en gratis opdatering. Du kan også købe den som et selvstændig produkt på PC via Uplay.