Et nyt lækkert RPG spil er annonceret. Byd velkommen til Lapis x Labyrinth.

Lapis x Labyrinth er et spil som NIS America har valgt at udgive på vores bredde grader. I kan se i traileren hvad spillet går ud på.

Der er ikke nogen udgivelses dato på Lapis x Labyrinth endnu. Men det udgives til Nintendo Switch og PlayStation 4 en gang i 2019.

Forrige indlægKatamari Damacy Reroll ude nu
Næste indlægDestiny 2 The Black Armory anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)