Fans af Katamari serien kender med sikkerhed PlayStation 2 titlen Katamari Damacy. Nu er spillet ude i en ny version.

Der er selvfølgelig pillet hist og her i denne nye udgivelse af spillet. I kan se hvordan versionen ser ud i den trailer der er vedhæftet nyheden her.

Katamari Damacy Reroll er ude på Nintendo Switch og PC nu.

Forrige indlægGame Awards 2018
Næste indlægLapis x Labyrinth annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)