Hvis du er en af dem som ikke har prøvet Shadow of the Tomb Raider, men gerne vil, skal du læse med her.

Square Enix er i godt humør, og har derved frigivet en demo til Shadow of the Tomb Raider.

Så hvis du har en PlayStation 4, Xbox One elle PC, så er det bare at spille der ud af sammen med Lara.

Forrige indlægGame Awards 2018
Næste indlægLapis x Labyrinth annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)