Logitech G, et Logitech brand, (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) og førende innovatør inden for spilteknologi og -udstyr, i partnerskab med Riot Games, skaberen af League of Legends, introducerer i dag en kollektion af League of Legends pc-spil gear.

Dette samarbejde tilbyder den samme højtydende ydeevne, som gamere forventer af Logitech G, og er designet med League of Legends’ proprietærer Hextech-look og -følelse på tværs af en serie produkter, der inkluderer  Logitech G PRO X Gaming HeadsetLogitech G PRO Wireless Gaming MouseLogitech G PRO Mechanical Gaming Keyboard og Logitech G840 XL Gaming Mouse pad

“Når du elsker et spil som League of Legends, fordyber du dig i det, som om det er din virkelige verden,” siger Peter Kingsley, CMO for Logitech G. “Vi byggede denne kollektion i samarbejde med League of Legends-teamet, baseret på ideen om at gifte vores pro-niveau produkter og teknologier med League of Legends ikoniske Hextech-designs. Headsettet, tastaturet, musen og musemåtten er klædt i specielle League-farver og skaber en unik kollektion designet til at inspirere til transcendente gameplayniveauer.”

I League of Legends er Hextech den magiske teknologi, der driver regionerne, Piltover og Zaun. Grundlæggende kombinerer Hextech ren og lagdelt geometri af art deco-inspireret arkitektur med en guide af magisk kraft, en kombination af moderne og fantastisk. Som det officielle designsprog for League-brandet bemyndiger Hextech ikke kun spillerne, men vejleder dem også.

“Vi er begejstrede over at fortsætte vores partnerskab med Logitech G,” siger Ashley Maidy Head of Consumer Products, Riot Games. “De har været en fantastisk samarbejdspartner, når det kommer til at forbedre spilleroplevelsen og bringe League of Legends til live. Den nye pro-niveau kollektion løfter spillernes oplevelse ved at oversætte vores League of Legends Hextech-teknologi til præstationsdrevne produkter.”

PRO X Gaming Headset League of Legends Edition  blev skabt til at inspirere League-fans og konstrueret til at konkurrere på turneringsniveau. Dette headset er bygget på gennemprøvet PRO X -teknologi udviklet med og til Esports-professionelle og har en førsteklasses konstruktion til enestående komfort og holdbarhed, Blue VO!CE-teknologi til transcendent kommunikation og 7.1 surround-lyd for maksimal fordybelse og klarhed.

PRO Mechanical Gaming Keyboard League of Legends Edition er et kompakt, tenkeyless design, der frigør bordplads. Med holdbare GX Brown-taktile switches giver den synlig feedback uden at være for høj eller distraherende. Dette tastatur har programmerbar LIGHTSYNC RGB og indbygget hukommelse, så spillerne kan tilpasse og gemme et belysningsmønster til turneringer.

Logitech G har også tilføjet PRO Wireless Mouse League of Legends Edition. Denne mus har LIGHTSPEED Wireless, en ultralet form, en HERO 25K-sensor til pixelpræcis målretning og 50mm klikholdbarhed. Med 4-8 knapper, der kan tilpasses, herunder fire aftagelige sideknapper, leverer PRO trådløs mus kontrol og præcision på pro-niveau.

G840 XL Gaming Mouse Pad bringer Summoner’s rift til dit skrivebord og binder kollektionen sammen. Dens generøse 900mm x 400mm ekstra store format leverer en ensartet, stabil 3 mm højde for at fjerne museforstyrrelser, mens den tilbyder maksimal afspilningskonfiguration.

En del af en kollektion, der er mere end et gaming setup, disse er legendariske værktøjer, smedet af magi, hærdet af videnskab og udformet til mestre.

Pris og tilgængelighed

Fra i dag er alle produkter tilgængelige på LogitechG.com og hos udvalgte forhandlere.

– PRO X Gaming Headset League of Legends Edition til en vejledende udsalgspris på DKK 999,-.

– PRO Mechanical Gaming Tastatur League of Legends Edition til en vejledende udsalgspris på DKK 999,-.

– PRO Wireless Mus League of Legends Edition til en vejledende udsalgspris på DKK 999,-

– Logitech G840 XL Gaming Musemåtte League of Legends Edition til en vejledende udsalgspris på DKK 429,-.