Spiller du League of Legends: Wild Rift, så har vi lidt nyt til dig her. Patch 2.2 er nemlig annonceret.

Vi kan også give jer en god gennemgang af hvad patch 2.2 har at byde på. Dette bliver via denne video:

Vi kender ikke udgivelses datoen for patch 2.2 endnu men håber Riot byder ind med den inden længe.

Forrige indlægRazer bliver grønnere
Næste indlægRazer BlackWidow v3 – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)