Razer har deres BlackWidow ude i en version 3 med deres egne (selvfølgelig) grønne mekaniske knapper. Det er nok den type som de fleste gamere kender og er komfortable med.  De er meget lig Cherry MX Blue og knapper har samme hætter så du kan bytte hvis du har købet nogle af de forskellige custom hætter.

De mekaniske Razer Green synes jeg er lækre og det er min oplevelse at de har en lidt højere lyd end den tilsvarende Cherry. De har samtidig et mere tydeligt aktiverings punkt som kræver et tryk på 50 gram og et trykpunk på 1,9mm for at aktivere (ud af den totale vandring på 4mm). Trykpunktet ligger typisk mellem 1,2mm og 2,2mm som er et kompromis mellem det at finde den kortest mulige vandring der samtidig giver den rette føling med hvornår knappen aktiverer. Selve designet med de dobbelte sider giver en bedre stabilitet når du i kampens hede ikke lige rammer midt på tasten. Der er selvfølgelig belysning i hver enkelt tast som du kan styre med Razer Synapse. Helt ned til den enkelte knap. Det kan jeg får rigtigt meget tid til at gå med.

Som du kan se på billederne så er det et fuld størrelses tastatur. Det kommer med en håndledsstøtte hvilket jeg personligt synes er overflødigt da det er lavprofil. Hvis du har en lille hånd eller korte fingre så er håndledsstøtten fin at have med. Den er af hård plast og står fint fast på de par underlag jeg har prøvet. Det er værd lige at vende bunden i vejret på BlackWidow så du kan se de to forskellige højder fødder. Den ene giver en vinkel på 6 grader og den høje giver en vinkel på 9 grader. Så her får du 3 forskellige muligheder for at finde en vinkel som passer dig. Læg mærke til kanalen til kablet så du kan have det til venstre, højre eller midt alt efter hvad der passer dit setup. Hele vejen igennem en lækker konstruktion bygget omkring en stabil aluminiumsramme.

Du har Razers stemningsbelysning som hedder Chroma så du kan vælge det som passer dig. Har du andre Razer-enheder så kan det selvfølgelig koordineres på tværs. Hvis du er for doven til at lave dine egne så har Razer mere end 150 opsætninger til alle de populære titler. Dem kan du finde her: https://www2.razer.com/chroma-workshop-games  Er du mere til multimedie er der i øverste højre hjørne på tastaturet et par special knapper. Selvom den runde har det som minder om et tænd/sluk symbol så bruges den til at starte, stoppe og skifte sange, video eller andet multimedia indhold. Den aflange ved siden af kan skue op/ned og med et tryk mute. Den er af aluminium og med en rulleteringen (nubret overflade) der giver en præcis regulering. Så her har du også alt hvad du kan hjertet kan begære.

Hvis alt dette ikke er nok så kan du gemme 5 profiler on-board så du ikke er afhængig af at have Razer Synape installeret. Der er selvfølgelig også mulighed for at lave makroer. Du kan optage en marko direkte fra tastaturet uden at skulle forbi Synape. Så det er en gaming mode hvor du sætter Windows tasten ud af kraft og så kan du justere lysstyrken. Tja, så er jeg faktisk også ved at være nået igennem hvad du finder at funktioner i Razer BlackWidow v3.

Razer BlackWidow v3 leveret igen gamer gear fra øverste hylde. Solid byggekvalitet, masser af features og understøttet af en bred vifte af spil. Vi har tidligere på ugen anmeldt DeathAdder V2 Pro og sammen så er det noget af det bedste du kan finde på markedet. Hvis du ikke er til Razers grønne knapper med det tydeligt klik så findes Razer BlackWidow v3 med Razer Yellow, som er den lineær lydløse model. Valget er dit.

Tak Razer for at gøre denne anmeldelse mulig.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægLeague of Legends: Wild Rift patch 2.2 gennemgang
Næste indlægMonster Hunter Rise – Anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS5. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
razer-blackwidow-v3-anmeldelseRazer leverer med BlackWidow v3 et tastatur i en solid byggekvalitet, masser af features som er understøttet af en bred vifte af spil. I kombination med DeathAdder V2 Pro er det en vindende kombination.