LEGO´s magiske verden kan opleves på Viaplay i efteråret

Så er der glædeligt nyt til alle børnefamilier: 3 af LEGO´s populære serier kommer på Viaplay i oktober måned. Glæd dig til at træde ind i LEGO´s forunderlige og fantasifulde verden, når efteråret trænger sig på – alle afsnit kan ses direkte på Viaplay eller downloades og ses offline på rejsen.

LEGO Ninjago (26 episoder)

I LEGO Ninjago kæmper de 4 ninjaer Kai, Jay, Zane og Cole en evig kamp mod det onde sammen med Sensei Wu og pigen Nya.

Udover at kæmpe mod det onde kæmper de 4 ninjaer også mod et gammelt rygte om, at en Ninja skal være bedre og stærkere end de andre – så konkurrencen sætter også deres venskab på prøve.

LEGO Friends (3 episoder)

I LEGO friends møder vi de 5 piger Mia, Emma, Olivia, Andrea og Stephanie, som bor i byen Heartlake City. Vi følger dem i tykt og tyndt, når de shopper, bager læke kager eller træner hundehvalpe op til byens talentshow.

LEGO Chima (24 episoder)

Der var engang, hvor landet Chima var et fredeligt land. Men nu er der opstået en kamp mellem otte dyrestammer, fordi krokodillerne insisterer på at få deres del af den kraftige energikilde, Chi, som både kan forlænge og ødelægge liv. I LEGO Chima træder du ind i en magisk verden med utæmmet natur, skønhed og forunderlige begivenheder.

Alle tre serier og en masse børneindhold kan downloades på Viaplay-appen og kan ses offline.

Viaplay er tilgængelig på følgende platforme: PC, Mac, Android- og iOS-enheder, Smart-tv, Apple TV, Xbox 360, Xbox One, PlayStation® 3 samt PlayStation® 4