Den interaktive spiloplevelse i LEGO Dimensions kombinerer fysiske og digitale udfordringer på en helt ny måde, der ikke er set før i toys-to-life kategorien

Warner Bros. Interactive Entertainment afslører i dag, hvordan den særlige LEGO® Toy Pad fungerer som en ekstra controller i LEGO® Dimensions™ og spiller en helt central, interaktiv rolle i spillet. LEGO Toy Pad er en del af LEGO Dimensions Starter Pack, og den giver en helt unik spiloplevelse ved at integrere de fysiske LEGO elementer med den virtuelle del af spillet. Op til syv karakterer, fartøjer og gadgets kan transporteres fra den virkelige verden og ind i spillet af gangen via LEGO Toy Pad, som er udstyret med RGB-lysteknologi i tre zoner. I zonerne skifter lyset farve undervejs i spillet, hvor det giver både hints og udfordringer, som skal løses for at komme videre.

En særlig SHIFT-funktion bliver aktiveret, når figurer skal bruge farvemarkerede vortex-hvirvelstrømme for at undgå farer eller rejse på tværs af forskellige områder. De fysiske LEGO Minifigures skal flyttes til det rette farvede område på spillets LEGO Toy Pad, så figuren bliver transporteret til den ønskede hvirvelstrøm i det virtuelle univers.

En SCALE-funktion kan både krympe spillets LEGO figurer til ministørrelse og gøre dem kæmpestore. Det sker ved at placere dem på LEGO Toy Pad i en bestemt zone, som er markeret med den særlige RGB-lysteknologi. SCALE-funktionen er uundværlig, fordi den giver adgang til nye områder i spillet, og både de krympede og forstørrede figurer er nødvendige for at gennemføre udfordringer på de forskellige levels.

Flere interaktive funktioner som CHROMA, ELEMENTAL og LOCATE er også knyttet til LEGO Toy Pad. De giver endnu flere udfordringer i spillet, hvor interaktionen mellem den fysiske verdens leg og det virtuelle univers i spillet er tæt forbundet på en måde, der ikke er set før i toys-to-life kategorien.

Warner Bros. Interactive Entertainment løfter desuden sløret for en række andre nyheder, som bliver en del af LEGO Dimensions: En Portal Level Pack med en LEGO Chell Minifigure. En The Simpsons™ Level Pack med en LEGO Homer Simpson Minifigure samt en The Simpsons™ Fun Pack med LEGO Bart Simpson og LEGO Krusty the Clown Minifigures. Og en Jurassic World Team pack med LEGO Owen og LEGO ACU trooper Minifigures.

LEGO Dimensions bliver lanceret i Danmark den 2. oktober 2015 og vil være tilgængeligt til Xbox One, Xbox 360, PlayStation®4, PlayStation®3 samt Wii U™.