Lenovo og Disneys nye spilkit med Augumented Reality-teknologi; Star Wars: Jedi Challenges er nu tilgængelig i butikkerne. Kit’et består af tre komponenter; Lenovo Mirage AR-headset, Lightsaber Controller og Tracking Beacons, som gør det muligt for spillere at dykke ned i Star-Wars universet og kæmpe imod Sith-fyrster og andre mørke kræfter.

Star Wars: Jedi Challenges indeholder også en række andre spændende spiloplevelser:

  • Lightsaber Battles – Med sit eget lyssværd duellerer man mod de legendariske skurke Kylo Ren og Darth Vader.
  • Strategic Combat  Spillere kan kaste sig ud i episke kampe med med ikoniske Star-Wars helte direkte hjemme i dagligstuen.
  • Holochess – Måske det mest berømte brætspil, der nogensinde er filmatiseret, Holochess, kan nu opleves i Jedi Challenges.

Star Wars: Jedi Challenges er kompatibel med Android og iPhone og er nu tilgængelig i butikkerne til en vejledende pris på 2299 DKK.

Læs mere her: https://www3.lenovo.com/dk/da/jedichallenges/

Forrige indlægWonder Woman konkurrence
Næste indlægARMS opdatering 4.0 ude nu
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.