Vi hæfter os specielt til  Lenovo Legion 15.6” Recon Gaming Backpack og at Star Wars: Jedi Challenges får en Dark Side opdatering og en udgave med Kylo Ren lyssværd. Smart Home dimserne kan også finde anvendelse i et gamer setup.

Lenovos årlige event Tech Life, som afholdes under elektronikmessen IFA, var i dag scenen for en række innovative produktlanceringer fra teknologi-giganten. Nyhederne omfatter Smart Home-produkter, bærbare computere samt AR-enheder.

Med lanceringerne fortsætter Lenovo med at gentænke teknologi og brugeroplevelser ved at gøre produkterne lettere at anvende, mere engagerende og brugerinvolverende. På den måde afspejler de Lenovos ‘Intelligent Transformation’-strategi og ambition om, at fremtidens enheder skal gøre en forskel og bringe morgendagens nyeste teknologi tættere på forbrugerne.

Gør Smart Home-visionen til virkelighed

Lenovo Smart Home Essentials er en ny serie af forbundne enheder, som muliggør én samlet indgang til styring af det moderne hjem. Lenovo Smart Home Essentials-produkterne fungerer ikke alene sammen med Google Assistant og Amazon Alexa. Man kan også nemt opsætte, automatisere og styre forskellige dele af hjemmet ved hjælp af enheden Lenovo Smart Display, som er en stemmestyret hub, der forbinder og kontrollerer hjemmets forskellige produkter. Dette afspejler Lenovos ambition om at indtræde i Smart Home-kategorien med AI-økosystemer tilpasset til forbrugerens behov.

Lenovo Link-app’en fungerer som et centralt og samlet kontrolcenter til opsætning og styring af alle relevante Smart Home-enheder, der indtil nu har været kontrolleret via individuelle apps. Med Lenovos Link-app kan man styre bestemte grupper af enheder på én gang eller automatisere dem til at foretage bestemte handlinger på bestemte tidspunkter i løbet af dagen.

Lenovo Smart Essentials omfatter:

 • Lenovo Smart Plug – en lille, brugervenlig enhed, som sættes i stikkontakten, så brugerne kan styre samtlige kompatible enheder, der er tilsluttet.
 • Lenovo Smart Camera – et smart overvågningskamera, der giver dig mulighed for at overvåge hjemmet – selv i løbet af natten via infrarødt nattesyn. Den indbyggede mikrofon og højttaler muliggør tovejs-lydfunktion
 • Lenovo Smart Bulb – en smart lyspære, der lader brugeren at fjernstyre og -tilpasse lysjustering af farvetemperatur og dæmpe lysstyrke, tænde og slukke for den uanset tid og sted.

Lenovos Smart Essentials-produkter er tilgængelige på det amerikanske marked til november. Den europæiske lanceringsdato er endnu ikke fastsat.

Det bedste fra innovation og design forenes i det nye sortiment af Yoga-pc’er

Den nye Yoga C930 er en 2-i-1-bærbar computer, som er Lenovos flagskib i serien af Yoga-pc’er. Computeren, som er forsynet med 8th Gen Intel Core-processorer, anvender Windows 10 som styresystem, og den har en roterende lydbjælke med Dolby Atmos-lydsystem, som er den første af sin slags. Det giver enestående lydoplevelser. Derudover har den Dolby Vision HDR og indbygget pen, som oplader, når den ligger i dens opbevaringsrum. Mikrofonerne i C930 har en lang rækkevidde, der gør det muligt at anvende stemmestyrede enheder såsom Cortana og Alexa fra op til fire meters afstand, selv når computeren er i standbytilstand.3 Der er tale om et fremragende stykke håndværk, som forener smukt design med fantastiske brugsmuligheder.

Den nye Yoga Book C930 er verdens første bærbare computer med dobbelt display med indbygget E Ink. Med ét tryk omdanner den alsidige E Ink-skærm sig til et dynamisk brugerdefineret tastatur med multisprog, digitalt papir til noter eller skitsering og tilmed e-reader. Dertil kommer Windows 10 og Intel Core-processorer. Alt dette uden at gå på kompromis med et yderst slankt og ultralet design med høj batterilevetid.

Den nye, tynde og lette Yoga C630 WOS er den første pc, som kommer med Qualcomms seneste Snapdragon 850 Mobile Compute Platform. Yoga C630 kombinerer ydeevnen og produktiviteten fra en Windows 10-bærbar med mobiliteten fra en smartphone. Den har således indbygget LTE Advanced Pro med op til 25+ timers videoafspilning.

Yoga C930 og Yoga Book C930 vil være tilgængelige i Europa fra september til en pris fra hhv. 1.499 EUR og 999 EUR. Yoga C630 WOS er tilgængelig fra november til en pris fra 999 EUR.

Turbodrevet produktivitet med den nye ThinkPad X1 Extreme

Lenovos nye slanke og stilfulde ThinkPad X1 Extreme giver brugerne mulighed for at arbejde igennem med intensive opgaver takket være computerens diskrete NVIDIA GeForce-grafikkort og de nyeste 8th Gen Intel Core-processorer med integreret Gigabit WiFi, som omfatter Core i9. X1 Extreme er kompatibel med visning på flere skærme, hvilket gør multitasking mulig, og RapidCharge-teknologi sikrer 80 procents opladning af batteriet på bare 60 minutter. 4K 100 procent Adobe RGB-skærm med Dolby Vision HDR og Dolby Atmos med fordybende lyd sætter baren højt for både arbejde og fritidsbrug. Derudover har computeren innovative sikkerhedsfunktioner såsom ThinkShutter kamera-cover, Windows Hello ansigtsgenkendelse og fingeraftrykslæser. ThinkPad X1 Extreme vil være tilgængelig i Europa fra september til en pris fra 1.695 EUR.

Star Wars: Jedi Challenges Dark Side-indholdsopdatering og nyt limited edition Kylo Ren-lyssværd

Det populære Star Wars: Jedi Challenges kommer snart med Dark Side Expansion, som er en ny, gratis indholdsopdatering, der giver fans mulighed for at afprøve nye udfordringer som Kylo Ren og duellere mod Yoda, Rey og andre karakterer i AR. Opdateringen er tilgængelig til vinter.

Som en fejring af den nye Dark Side Expansion udkommer et limited edition-lyssværd designet ud fra Kylo Rens ikoniske våben fra filmene. Lyssværdet bliver tilgængeligt på udvalgte markeder senere på året.

Få mere information, billeder, produktvideoer og andre materialer på Lenovos Storyhub.

Andre Lenovo-lanceringer, som er blevet præsenteret i dag:

 • Yoga S730 – Den nye Yoga S730 er en premium bærbar computer, der er bygget til maksimal portabilitet og ydeevne. Den har op til 10 timers batterilevetid, lynhurtig opladning, Dolby Vision, Dolby Atmos Speaker System og den nyeste 8th Gen Intel Core i7-processor. Den er tilgængelig i Europa til oktober til en startpris fra 999 EUR.
 • Yoga Chromebook – Den nye, premium Chromebook kombinerer en fantastisk 4K kantløs, touchscreen-skærm med ydelsen fra8th gen Intel Core-processorer, SSD-lagring, DDR4-hukommelse og op til 10 timers batterilevetid. Den er tilgængelig i Europa til oktober til en startpris fra 799 EUR.
 • Lenovo Chromebook C330 – Lenovo Chromebook C330 er til multimedie-brug i HD med sin 10-punkts touchscreen IPS-skærm til nem visning og anvendelse i fire forskellige positioner. Den opdaterer automatisk for at beskytte brugerne mod malware, og samtidig leverer den hurtig ydeevne til daglig brug med stærk processorkraft med integreret grafikkort og eMMC-lagring – alt sammen med op til 10 timers batterilevetid. Den er tilgængelig i Europa til november til en startpris fra 349 EUR.
 • Lenovo Chromebook S330 – Lenovo Chromebook S330 har en FHD IPS-touch-skærm, som modvirker genskin, så man uforstyrret kan bruge computeren til underholdning. Den har LPDDR3-hukommelse, ekstra 100 GB hukommelse i skyen og eMMC-lagring til hurtig opstart og multi tasking. Den er tilgængelig i Europa til november til en startpris fra 279 EUR.
 • Lenovo L27m Monitor – 27 tommer fuld HD-skærm, som er næsten helt kantløs og med bredformat. Denne skærm kan understøtte dine enheder, reducere kludder i ledninger og samtidig give hurtig og nem overførsel af data igennem et enkelt kabel via den alsidige USB Type-C-indgang. Den er tilgængelig i Europa til november til en pris fra 279 EUR. 
 • Lenovo Legion Y530 Laptop med NVIDIA GeForce GTX 1060-opgradering – Slank og smart laptop til gamere på farten. Ydeevnen på Lenovos gaming laptop har fået endnu et nøk opad med 8th gen Intel Core-processorer og grafikkortet NVIDIA GeForce GTX 1060 GPU’er. Den er tilgængelig i Europa i oktober til en pris fra 1.399 EUR.
 • Lenovo Legion T730 and C730 level up – Det VR-understøttede Lenovo Legion T730 tårn og den kompakte Lenovo Legion C730 har begge fået en betragtelig forøgelse af ydeevnen, Ray Tracing i realtid og kraftfulde AI-forstærket grafik, med de seneste NVIDIA GeForce RTX 2070, RTX 2080 samt RTX 2080 Ti GPU-opdateringer. Lenovo Legion T730 er et 28-liters kraftcenter omkranset af et sofistikeret chassis med et gennemsigtigt sidepanel, der synliggør en række brugerdefinerbare RGB-belysninger. Lenovo Legion C730 er med en 19L-kube mindre i størrelsen. Begge har fortsat op til 8th gen Intel Core i7-processorer, som giver uforglemmelige spiloplevelser. Lenovo Legion T730 med GeForce RTX 2070 opdateringen er tilgængelig i Europa til november til en pris fra 1.999 EUR, mens modellen med GeForce RTX 2080-opdateringen fås fra 2.699 EUR. Lenovo Legion C730 med GeForce RTX 2070 opdatering fås fra 1.999 EUR, og med GeForce RTX 2080 starter priserne fra 2699 EUR. Den europæiske lancering er endnu ikke kendt.
 • Lenovo Legion 15.6” Recon Gaming Backpack – Den slanke og rummelige rygsæk er designet til almindelige gamere. Den giver slidstærk beskyttelse til bærbare computere, spiltilbehør og meget, meget mere. Den er lavet af vandafvisende materiale med åndbar polstring for øget komfort. Mere info følger om pris og forventet europæisk lancering.