Udvikler Deck Nine Games og udgiver Square Enix har udgivet en ny video af Life is Strange: Before the Storm, hvori vi følger spillets hovedperson Chloe og karakteren David. Med lidt over 9 minutters gameplay, er der nok til at stille sulten indtil udgivelsen sidst i August.

Life is Strange: Before the Storm er en forhistorien til den BAFTA vindende titel, Life is Strange. Spillet finder sted hele 3 år før begivenhederne i det første spil. Men Life is Strange 2 er annonceret og på vej fra Dontnod Entertainment der også stod bag det første spil.

I Life is Strange: Before the Storm spiller du som Chloe der er en lille rebel på 16 år. Hun får et usædvanligt venskab med skolens mest populære pige, Rachel Amber. Rachel’s liv bliver vendt op og ned pga. en familie hemmelighed og nu må Chloe og Rachel sammen finde til bunds i de mærkelig hændelser der finder sted.

Som man kan se i videoen, ligner det meget det første Life is Strange. Her finder du dog ikke “spole” featuren fra det første spil. Men derimod kan man se der er nogle små former for valg, idet man som Chloe kan vælge hvilken trøje hun skal tage på.

Life is Strange: Before the Storm udkommer i 3 episoder til PS4, Xbox One og PC d. 31 August, 2017.