Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) den nye ERGO M575 Wireless Trackball – en elegant trådløs trackball-mus med tommelfingerstyring, der er designet til at maksimere komfort og spare plads. Du skal ikke bevæge armen under markørstyring, og derfor forbliver din hånd og underarm afslappet – selv efter flere timers brug. Med dens smukke, ergonomiske design, der kan købes i graphite og off-white, giver den nye trackball god håndfladestøtte til forskellige håndstørrelser og er ideel til dem, der bruger lang tid foran computeren.

”Da vi fortsat ser en tendens med distancearbejde, er ergonomi og komfort ved skrivebordet vigtigere end nogensinde før,” siger Delphine Donne-Crock, General Manager for Creativity and Productivity hos Logitech. “Med vores dedikerede ErgoLab – en videnskabelig tilgang til at skabe produkter og løsninger, som hjælper mennesker med at præstere bedre – er ergonomisk støtte fortsat en prioritet for Logitech. Vores nye trådløse og ergonomiske ERGO M575 trackball sikrer komfort under arbejdet, og eftersom selve musen ikke bevæger sig, er den ideel i et hjem med begrænsede arbejdsområder.”

ERGO M575s behagelige og hurtigt reagerende kontrol kan bruges uden at skulle bevæge armen, da det vinklede scrollehjul holder fingrene i en mere naturlig position, der giver komfort hele dagen. Dens præcise sporing kan tilpasses med Logitech Options software til markørstyringshastighed. Med den trådløse trackball kan man takket være det medfølgende AA-batteri, der holder op til 24 måneder, oprette forbindelse til andre enheder via den medfølgende USB-port eller Bluetooth® Low Energy-teknologi og få en god trådløs oplevelse på sin Mac, iPad eller PC, når man bruger den trådløse modtager. ERGO M575 er enkel, nem at bruge, praktisk og indeholder alle de nødvendige funktioner til at sikre produktivitet og komfort i timevis.

Ud over en smuk og ergonomisk form, der passer til de fleste, er ERGO M575 lavet af bæredygtigt materiale, så man kan føle sig godt tilpas ved at vælge denne mus. En del af ERGO M575s plastdele er lavet af genbrugsplast. Graphite er lavet af 50% genbrugsplast, mens off-white er lavet af 21%. Logitechs PCR-program (Post Consumer Recycled) viser vores opbakning til bæredygtigt design – og til at være innovative og give brugte elektronikvarer nyt liv. Ved udgangen af 2021 vil halvdelen af vores nuværende kreativitets- og produktivitetsproduktkæde af mus og tastaturer indeholde genbrugsplast, og vi vil bruge genbrugsplast i nye produktlanceringer alle steder, hvor det er muligt. ERGO M575s emballagepapir stammer fra FSC-certificerede skove, hvilket afspejler vores forpligtelse til at støtte ansvarlig forvaltning verdens skove.

Priser og tilgængelighed

Den trådløse ERGO M575 trackball vil være tilgængelig på Logitech.com i oktober 2020 til en vejledende pris på 399 DKK. Få yderligere information ved at besøge Logitech.com, vores blog eller oprette forbindelse til os på FacebookInstagram og Twitter.