Logitech annoncerer i dag, at Logitech har vundet 10 GOOD DESIGN Awards i 2018. Dette markerer det ottende år i træk, hvor Logitechs produkter er blevet anerkendt af det prestigefyldte Award program. Dette år på baggrund af fire forskellige mærker.

De vindende produkter i 2018 er:

”Det er en kæmpe ære at vinde GOOD DESIGN Awards,” siger Alastar Curtis, chef design officer i Logitech. ”Ved fejring af design på tværs af mærker inklusiv Logitech, Ultimate Ears, Jaybird og Logitech G, er disse awards et bevis på den energi, vi lægger i innovation på tværs af vores funktioner i Logitech, på tværs af alle vores mærker. Ved at fokusere på vores kunder og holde design som et centralt punkt i alt hvad vi kreerer, kan vi skræddersy hver oplevelse til deres unikke behov og interesser, og stræbe efter at kreere noget helt specielt.”

GOOD DESIGN Awards er et af de mest prestigefyldte globale award programmer indenfor design-excellence og design innovation, hvor både produkter og industriledere indenfor design og fremstilling er blevet æret i over syv generationer siden dets begyndelse. Hvert år fremhæver organisationen det mest innovative, industrielle produkt og grafiske design. Selve awarden er produceret af The Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design isamarbejde med the European Centre for Architecture, Art, Design and Urban Studies.