Der går ikke ret længe før vi kan nyde Luigi’s Mansion på Nintendo 3DS. Det fejrer vi med en ny trailer.

Vi får denne gang et godt indblik i hvad spillet har at byde på. Og I kan også få en fornemmelse om der er grundlag for at investerer i denne version frem for den gode gamle Gamecube version der er af spillet.

Luigi’s Mansion udgives til Nintendo 3DS den 19. oktober.

Forrige indlægNetflix træder ind i Narnia universet
Næste indlægBlue Yeti Nano anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)