En video på hele 8 minutters gameplay fra Just Cause 4 er landet.

Vi er ikke i tvivl om at Just Cause serien altid har været med fuld fart på fra starten af. Vi er hellere ikke i tvivl om at Just Cause 4 bliver præcis i samme stil og tempo som vi er vandt til.

Just Cause 4 udgives dog først den 4. december, så I må desværre vente lidt endnu, før der kan prøves kræfter med spillet.

Ser I frem til Just Cause 4?

Forrige indlægNetflix træder ind i Narnia universet
Næste indlægBlue Yeti Nano anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)