Nu vil vi tage jer en tur med i ødemarken, og se nærmere på en stortitel til Playstation 4, nemlig Mad Max.

mm1

Spillet starter ”stille og roligt” op med vi ser, hvad Mad Max er for en type, og det går hurtigt op for en, at han er en smule rå i kanten. Inden længe er man efterladt i ødemarken, og nu er det op til en, at komme videre, og overleve ikke mindst. Vi møder hurtigt Chumbucket, som er spillets svar på Gollum, og er et godt sidekick til Mad Max.

Man får en god start på spillet, ved at man på den gode måde, bliver ført igennem hvad spillet har at byde på. Så på den måde, er der plads til erfarne open world spillere, og også dem der ikke er så kendt med den slags spil.

Man finder hurtigt ud af at, Mad Max er et meget stort spil, og har mange ting at byde på, for når man først får set det kort som spillet har, så ved man fra starten af, det er et stort spil man har med at gøre. Mad Max byder på en masse gode first person dueller, og det er ikke det hele, for der er også en masse hæsblæsende kørsel ude i ødemarken.

mm8

Når det så er sagt, så kører vi videre til spillets historie, som jo er spillets kerne. Historien er godt skrevet, og stemmeskuespillet det fungere ganske fint i spillet, så alt i alt er historien godt skrevet, men det kan desværre hurtigt føles som lidt af det samme igen og igen. Men selvom det er lidt det samme man skal igennem, så er det ikke kedeligt, for der sker hele tiden en masse i spillet.

Når du er kommet i gang med spillet, så vil du nok hurtigt finde ud af, at kontrollen af din karakter er ret væsentlig for spillets gameplay. Vi kan lige runde selve kontrollen af personen i spillet, for den fungere super godt. Man er hurtigt inde i kontrollen, for det er ret simpelt bygget op, og hvad vi mener med simpelt vender vi tilbage til. Når vi kommer til styringen af bilen, så havner vi desværre lidt i en anden retning. For man er hurtigt inde i styringen, men når man kører ud over stepperne, med en meget høj fart, så mister man nemt kontrollen over bilen, og de er desværre ikke så godt. Men alt kan jo læres, så efter flere timers spil, så går det ret godt alligevel.

mm5

Grafisk er spilet desværre ikke helt med på at vi skriver 2015. Mad Max, kan godt minde om et Playstation 3 spil, med max grafiske ydeevne, hvilket heller ikke er skidt. For selvom man ikke har formået at give os en grafisk suveræn oplevelse på Playstation 4, så har de faktisk fået skruet et meget godt miljø sammen, og de har ramt den ødemark stil spot on.

En ting i Mad Max der desværre ikke er spot on, er spillets kampsystem, for det er bygget meget simpelt op, hvilket er meget fint. Men et simpelt kamp system, gør også at du har meget få muligheder når du er i kamp der ude, og det er meget hurtigt kedeligt, når man kun bruger et par knapper til at slås.

Spillet har desværre en del småbugs og glitches, og det kan godt ødelægge spil oplevelsen. Det er blandt andet ting man skal kunne, som ikke kan lade sig gøre, eller quest man sidder fast i selvom man følger det efter bogen. Det kan godt ødelægge det lidt for en, hvis man er lidt foran questlinen, og questen vil have man skal gøre noget andet. Vi oplevede en sjov lille bug, som vi vil dele med jer her. Vi kører direkte ind i et flammehav med bilen, skynder os ud, og så kan Chumbucket reparerer bilen uden problemer. Men sætter man sig i bilen igen, så mister den al energien, og sådan kan man blive ved. Lidt sjovt at den kun mister noget når man sidder i bilen.

Noget vi godt kunne bruge meget tid på, er at samle en masse dele frem og bygge ens bil op. For det er en ting i spillet der er al tiden værd, for man får for det første en meget bedre bil, og man kan også mærke nødvendigheden i, at bygge bilen op, og man mærker at det har en god effekt.

Samlet set, så trods de fejl og mangler vi har nævnt i spillet, så er Mad Max et meget godt spil, og man er underholdt længe, mest fordi spillet er så stort som det er. Vi er sikre på, at næste gang der udkommer et patch til spillet, så giver det lige spillet endnu et nøk op af., for hvis de retter de småbugs der er, så er det et meget hæderligt spil.

mmthump

Mad Max er et spil, der henvender sig til de fleste spillere, for det har meget at byde på, også selvom spillet ikke har nogen multiplayer del. Vi kan godt undre os over at spillet inden multiplayer har, for det er helt sikkert noget, der kunne få spillet til at hive titlen for bedste spil, fra mange af konkurrenterne. Der er jo trods alt, mange spillere verdenen over, som er helt vilde med at spille online.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægHorse Life 4 traver ind på din Nintendo 3DS snart
Næste indlægEverybody’s Gone to the Rapture anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
mad-max-anmeldelseSamlet set, så trods de fejl og mangler vi har nævnt i spillet, så er Mad Max et meget godt spil, og man er underholdt længe, mest fordi spillet er så stort som det er. Vi er sikre på, at næste gang der udkommer et patch til spillet, så giver det lige spillet endnu et nøk op af., for hvis de retter de småbugs der er, så er det et meget hæderligt spil.