Hvis du er til fart, tempo og motocross, så er det her du skal læse med.

Det nyeste skud på Mad Skills Motocross har nemlig fået udgivelses dato. Læs alt om det og se den fede trailer her:

Den længe ventede efterfølger kan downloades kvit og frit på Android og iOS enheder fra den 25. maj.


Umeå, Sverige den 11. maj, 2021 – Den svenske udvikler Turborilla AB har annonceret  udgivelsesdatoen på Mad Skills Motocross 3 er den 25. maj med denne helt vilde animerede trailer:


Den yderst vanedannende side-scrolling efterfølger er næste skridt i en franchise med over 55 millioner mobil downloads bag sig. Spillet er blevet en del af en global kultur indenfor action sport. Den nye udgivelse kører den kendte stil videre, hvor det traditionen tro har de bedste racing egenskaber på markedet. Ud over det byder spillet på opgraderet 3D grafik, online mesterskaber, realistiske crossmaskiner hvor der er mulighed for opgraderinger. Spillets muligheder er større end nogensinde.


“Vi har arbejdet med udviklingen af spillet i lang tid. Der har været en tæt dialog med gamere og motocross kørerne. Vi er stolte over hvad vi har opnået og ser frem til udgivelsen” siger Turborilla CEO Mattias Wiking. “Vi ser spillet som en stor opgradering til de foregående spil og dette er starten på en lang rejse. Vi vil fortsat lytte til spillernes feedback og opdaterer spillet med mere indhold de kommende år.”

Mad Skills Motocross 3 bliver udgivet med hjælp fra Arctic Game Lab. Spillet udgives med hundredvis af baner som er designet specielt til alle gamere for den bedste oplevelse. Kort efter udgivelsen går spillet den sociale vej, med blandt andet klan lignende muligheder. Når der skal opgraderes så vil I både finde brands vi kender fra den virkelige verden og nogle som er skabt af ren fantasi. På den måde henvender spillet sig både til gamere og dem som kører motocross i den virkelige verden.

Forrige indlægGuilty Gear -Strive- åben beta #2
Næste indlægSteelSeries Rival 5 annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)