En ny Wii U-bundle med to af Nintendos bedst sælgende titler på verdensbasis lanceres i Danmark den 30. oktober i begrænset oplag. Pakken indeholder en sort Wii U Premium Pack-konsol, det hylesjove gokartspil Mario Kart 8 og den farverige shooter Splatoon.

I Mario Kart 8 drøner spillerne omkring på fantasifulde baner med antityngdekraft. Med 32 både nye og opdaterede klassiske baner, nye genstande at slippe løs i løbet og umanérlig mange måder at spille på byder Mario Kart 8 på uendelig meget aktion, både lokalt for op til fire spillere og 12 spillere online.

Splatoon byder på et friskt, nyt greb om shooter-genren med sit farverige spil, hvor to hold med hver fire spillere kæmper online om at vinde territorium ved at dække det med sit holds farve blæk. Spillerne kan forvandle sig til blæksprutter og svømme hurtigt gennem sin egen blækfarve for at lade op eller skjule sig for modstanderne.

Mario Kart 8 + Splatoon Wii U Premium Pack har Mario Kart 8 præinstalleret og indeholder en download-kode til Splatoon, og lanceres i Danmark og resten af Europa i begrænset oplag den 30. oktober.