I svamperiget vil man snart erfare, at to stk. Mario er bedre end én i Mario & Luigi: Paper Jam Bros., der udkommer til Nintendo 3DS-familien den 4. december. Den populære RPG-serie, Mario & Luigi, får selskab af en anden klassiker, nemlig Paper Mario, og sammen udgør de et drømmehold af Mario-brødre, som skal bekæmpe ikke bare en, men to stk. Bowser!

Da Luigi ved et uheld får åbnet en mystisk bog gemt i prinsesse Peachs slot, løber figurer fra Paper Mario-universet ud af siderne og stikker af. Spillerne skal tage kontrol over den fantastiske trio bestående af Mario, Luigi og Paper Mario for at bekæmpe Bowser og Paper Bowser samt bringe Paper Mario-figurerne tilbage til deres egen verden.

Sammen med Paper Mario har Mario og Luigi endnu flere måder at udforske, løse gåder og bekæmpe fjender på. Nu kan spillerne kæmpe med trio-angreb og anvende Paper Marios unikke evne til at kopiere sig selv for at styrke sine angreb. Vores papirhelt har også særlige evner uden for arenaen som at slippe gennem smalle revner, der er utilgængelige for de to tredimensionelle brødre.

Mario & Luigi: Paper Jam Bros. byder også på en nyhed som Paper Craft Battles, hvor spillerne bekæmper Bowsers kumpaner med dans! Craft-kampe går ud på at vores helte udfører rytmebaserede opgaver til at drive en gigantisk papirmodel frem til at nedlægge gigantiske papirmodeller fra Bowsers hær!

 Mario & Luigi: Paper Jam Bros. udkommer i Danmark og resten af Europa den 4. december.