Det er lidt tid siden vi fik Mario Sports Superstars annonceret til Nintendo 3DS.

Nu er vi så heldige at have fået udgivelses datoen også. I får datoen og den fulde pressemeddelelse om spillet her:

Hæng ud med Mario og vennerne fra den 10. marts, når sportsspillet Mario Sports Superstars udkommer til spilsystemerne i Nintendo 3DS-familien. Glæd dig til at spille fodbold, tennis, golf, baseball og hesteløb. Spil solo eller hvad med at udfordre dine venner lokalt eller online? Den 10. marts lanceres desuden 90 Mario Sports Superstars amiibo-kort. Disse kort sælges i pakker med fem kort og kan bruges til at forbedre figurernes evner i spillet. Dem, som formår at få fat i ”first print-run version” af spillet, får desuden et tilfældigt udvalgt amiibo-kort med i spilæsken.

I fodbold er holdets taktik selvfølgelig vigtig, men også de individuelle indsatser tæller. Tennis og golf vil have en velkendt og klassisk tilgang, hvis du tidligere har spillet spil fra serierne Mario Golf og Mario Tennis. I baseball lægges vægten på at slå og kaste. Bowser gør sig ganske godt i denne sport, hvor han kan slå bolden langt uden for banen. Hesteløbet kræver, at du sætter dig op på hesten, springer over alle forhindringer og kommer først i mål. Husk at indsamle gulerødder undervejs for at øge din hests udholdenhed! Og ved at indsamle stjerner kan du bruge den særlige Star Dash-teknik. Desuden kan du besøge dine yndlingsheste i Stable Mode. Få et godt forhold til din hest i stalden, det hjælper jer på banen!

Mario Sports Superstars er perfekt at spille sammen med venner og familie. Alle sportsgrene kan spilles både lokalt og online. Der er også turneringer i spille, der egner sig til alle. Og du kan udfordre spillere i hele verden!

I alt kan du vælge mellem 18 forskellige spilfigurer i Mario Sports Superstars. 16 af dem er tilgængelige fra start, mens du kan låse op for yderligere to figurer undervejs i spillet. Nogle af figurerne er stærkere eller har større præcisionsevne end andre, så vælg dine favoritter med omhu. Med amiibo-kortene kan du desuden forbedre dine figurer yderligere ved at låse op for deres ”Star Versions”.

Gør du brug af mindst tre amiibo-kort i spillet, kan du deltage i spilfunktionen ”The Road to Superstar”, der kan give dine figurer Superstar-status, som gør dem endnu stærkere!

Skal Mario Sports Superstars hjem i 3DS samlingen den 10. Marts?