I dag udvider Ultimate Ears deres prisvindende serie af trådløse BluetoothⓇ højtalere med Ultimate Ears HYPERBOOM; mærkets mest larmende og mest basfyldte højtaler nogensinde, Den rocker den tredobbelte lydstyrke og mere end seks gange mere bas end MEGABOOM 3. Denne nye højtaler behøve ikke at blive hypet; HYPERBOOM holder enhver fest i gang med dens rungende bas, har et bredt dynamisk interval der bringer din musik til live, gengiver enhver tone i detaljer, og har et genopladeligt 24-timers batteri.

HYPERBOOM understøtter også fire slags tilslutninger – to Bluetooth, et indgangstik på 3,5mm og et stik til optisk lydkabel – så dig og dine venner kan spille musik fra jeres mobiler, computere og gaming konsoller, og nemt skifte mellem dem, ved blot at trykke på en knap. Har du behov for at flytte jeres sjov fra stuen til haven? Den brugerdefinerede EQ, der er på HYPERBOOM, læser miljøet og justerer sig efter ethvert rum, om det er indendørs eller udendørs.

“Med HYPERBOOM taler vi om vores signatur Ultimate Ears lyd, og vi gør den større og højere end nogensinde før for at få fyldte rum med mennesker op at danse,” siger Mindy Fournier, produktmanageren fra Ultimate Ears. ”Med udgangspunkt i en smuk rig lyd, en rungende bas og en fænomenal rækkevidde tilføjede vi festelementer som nem musikdeling, brugerdefineret EQ og op til 24 timers batterilevetid, så du kan rocke enhver fest, i alle rum og have den perfekte playliste hele natten.”

HYPERBOOM er festsikker. Med dens IPXA-vurdering kan den holde til at blive spildt på og til vandplask fra poolen. Hvis din mobil er ved at løbe tør, sætter du den bare i USB opladerporten på HYPERBOOM og holder musikken i live. Du kan også afspille, pause, og skippe sange direkte på højtaleren og affyre din favorit playliste fra Apple Music, Spotify til Android, Amazon Music og Deezer Premium ved at trykke på en knap.

Det er ikke kun en højtaler til festbrug, og du vil have lyst til at gøre plads til HYPERBOOM, som din go-to højtaler til hverdagen. Dens solide, og elegante silhuet og unikke diamant form er overtrukket af et materiale, som er skabt til lyd og holdbarhed. De plettede dimensioner i stoffet og de kurvede kanter giver den en blødere finish, som er designet til at passe naturligt ind i hjemmet.

HYPERBOOM er tilknyttet BOOM-appen, som er tilgængelig i Apple App Store og Google Play Store.

På appen kan du tilslutte dine favoritplaylister, tænde og slukke højtaleren, justere volumen og mere til. Du kan også tjekke, om du har den nyeste software til din højtaler og tilkoble HYPERBOOM med enhver anden BOOM, MEGABOOM eller HYPERBOOM højtaler ved at bruge PartyUp på BOOM-appen.

Pris og Tilgængelighed

Ultimate Ears HYPERBOOM er tilgængelig fra tidlig marts i udvalgte lande, og vejledende udsalgspris er DKK 2.999. Se mere her: https://www.ultimateears.com/en-us