Det skabte stor glæde for Mega Man fans da de fandt ud af Mega Man Legacy Collection 1 + 2 kom til Switch.

Nu kan vi fortælle jer hvornår I kan få fingrene i spillet. En ny trailer er nemlig udgivet, og i den trailer fpr vi løftet sløret for hvornår spillet udkommer.

Og til dem som ikke lige vil se traileren, kan vi fortælle Mega Man Legacy Collection 1 + 2 udgives til Nintendo Switch den 22. Maj.

Forrige indlægThe 100 Sæson 4 anmeldelse
Næste indlægAcer Predator Cestus 500 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)