Faren truer endnu en gang i byen Ninjago. Men hjælpen er nær med vores ninja helte. Vil de stoppe Gamadon? Det finder vi måske ud af i denne anmeldelse af LEGO Ninjago Movie.

Findes der noget værre end at være søn af en superskurk der hele tiden forsøger at overtage den by alle elsker? Det kunne være vi skulle spørge Lloyd om. Lloyd er en ganske normal teenager, der bare vil være som de andre.

Det har han dog en kende svært ved, da han tilfældigvis er søn af Garmadon, som evig og altid prøve at overtage Ninjago. Så nu må Lloyd og hans ninja venner en gang for alle prøve at sætte en stopper for Garmadon.

Dette kan nok mere eller mindre lyde som noget der minder ret meget om noget vi har hørt fra serien med Ninjago. Men dette havde man også regnet med, da dette nok kan ses som en film baseret på serien.

Forskellen er dog at filmen her minder meget om LEGO filmen hvad humoren angår. Man har formået at stykke en meget sjov film sammen, og stadig holde de værdier som Ninjago serien havde.

Hver gang man ser en LEGO film, bliver man forbløffet. Det er jo vildt så flot det er animeret. Man føler jo nærmest at ens LEGO fra de gode gamle dage er blevet levende i denne film.

Den her gang, har folket bag filmen så taget skridtet videre. Filmen starter nemlig ud som en normal film, hvor selveste Jackie Chan er med. Hvis dette ikke er tegnet på en god ninja film, så kan vi ikke svare på hvad tegnet så skulle være.

Denne blide overgang man har lavet fra virkelighed, til LEGO verdenen er ganske standard. Der fortælles en historie, som vi så ser bagefter. Men det bedste af det hele er at de slipper ret godt fra det.

Filmen tager med tiden en drejning som man måske ikke havde set komme. Vi kan selvfølgelig ikke sige hvad dette går ud på, for det ville nok spolere oplevelsen af filmen. Men som hint kan vi sige at det har et eller andet at gøre med Garmadon og ninjaerne.

Da vi har anmeldt Blu-Ray versionen af filmen vil vi lige kort løbe igennem hvad der er at komme efter i den version.

Det sjoveste er man har lavet fraklip til filmen, som man ellers normalt mest ser i rigtige film. Denne tilgang kan vi godt lide, og det viser at man har gjort lidt ekstra for at få en lidt bedre oplevelse for fans af universet.

En anden ting, som man normalt også tit ser er scener der ikke kom med. Der er 3 scener man ikke ser i filmen, som man har mulighed for at se som ekstra materiale. Vi ærgre os over at kampscenen med Lloyd, babyén imod Garmadon´s tropper ikke kom med, for den er sjov.

LEGO Ninjago Movie er en god oplevelse for hele familien. Den er tro til LEGO universet, og man har et stort smil på igennem det meste af filmen. Har du ikke set den, så er det en god ide at gøre det nu.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægThe 100 Sæson 4 anmeldelse
Næste indlægAcer Predator Cestus 500 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
anmeldelse-lego-ninjago-movieLEGO Ninjago Movie er en god oplevelse for hele familien. Den er tro til LEGO universet, og man har et stort smil på igennem det meste af filmen. Har du ikke set den, så er det en god ide at gøre det nu.