For godt 1 år siden anmeldte vi The 100 Sæson 1-3 med stor glæde. Nu er The 100 Sæson 4 lige landet i butikkerne, og vi vil med denne anmeldelse løfte sløret for om vi stadig er lige så vilde med serien.

Vi starter ud med plottet i denne sæson uden at sige for meget. Jordens undergang er nær, og endnu en gang skal Clarke prøve at redde det der er tilbage af verdenen, sammen med Skaikru. Klarer de det? Det vil I selvfølgelig kun finde ud af ved at se Sæson 4 selv.

Sæson 4 bliver lidt anderledes end de foregående sæsonér. For vi er jo vandt til den evige kamp for overlevelse mellem Skaikru og alle de ret vilde grounders. Vi kan godt løfte sløret for, at sådan bliver det ikke i sæson 4.

Der er det nemlig ikke klanernes overlevelse det handler om, men selveste menneskeligheden der skal overleve. Så den eneste måde at overleve nede på jorden, er at samarbejde klanerne imellem. Om dette så er noget der virker i den virkelige verden, vil I kun finde ud af ved at se Sæson 4.

Denne sæson kører selvfølgelig videre fra hvor de andre de slap. Man er hellere ikke i tvivl om, at der stadig er lagt alle de kræfter i denne serie som der hele tiden har været. Der er nemlig fuld fart på fra starten af. Og som med alle de andre afsnit af serien, så hvis man ikke er til død og ødelæggelse, skal man nok holde sig væk.

Vi ser stort set alle de personer vi var vilde med i de første sæsonér i Sæson 4. Men det er ikke som man kunne forvente det, for meget er sket siden da. Og da der er sket så meget, betyder det selvfølgelig også at vi blandt andet ser Clarke, Octavia, Raven og ikke mindst Murphy fra en side vi nok ikke lige havde regnet med.

Vi kan selvfølgelig ikke afsløre om det er gode eller dårlige sider vi ser de enkelte personer fra. Men vi kan i hvert fald love, at det er værd at følge med for at finde ud af det. Men når denne sæson er slut, sidder man med den følelse af ”hvad skete der lige der”.

Men på den måde serien er lavet, havde man nok ikke regnet med andet. Så hvert enkelt afsnit der er i Sæson 4, venter man med stor spænding allerede inden man starter det næste op.

Selvom denne sæson går en helt anden vej end de andre, er man betaget af The 100 som altid. Det er stadig en utrolig flot og velskabt serie, med en masse action og en vis seriøsitet når der er brug for det.

Vi kan med garanti sige at denne sæson er den mest Action spækkede sæson af dem alle. Man vil ikke fortryde at se Sæson 4 af The 100.

Man kan ikke andet end at elske The 100 sæson 4! Den er uden tvivl en sæson med spænding i hvert eneste sekund. Vi kan næsten ikke vente til Sæson 5 kommer!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPUBG spilles i mindre omfang end sidste år
Næste indlægAnmeldelse: LEGO Ninjago Movie
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
the-100-saeson-4-anmeldelseMan kan ikke andet end at elske The 100 sæson 4! Den er uden tvivl en sæson med spænding i hvert eneste sekund. Vi kan næsten ikke vente til Sæson 5 kommer!