I dag introducerer Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) de nye MX Keys Mini og MX Keys Mini til Mac, tastaturer, der er designet til de kreative og byder på masser af muskler i et minimalistisk og trådløst tastatur.

MX Keys Mini byder på de bedste features fra MX Keys med standardstørrelse, som brugerne kender og elsker, pakket ind i et minimalistisk trådløst tastatur, der er designet til præcis det slags rum, du arbejder i, om det så er et stort skrivebord i studiet eller i et hjemligt set-up. Skriv med selvtillid, komfort og stil på MX Keys Mini, der er designet til effektivitet, stabilitet og præcision for at hjælpe dig med at få det maksimale ud af dit kreative potentiale.

“Vores nye, mindre formfaktor er et resultat af input og ønsker fra det kreative miljø, der har efterspurgt en mindre udgave af vores populære MX Keys,” siger Tolya Polyanker, der er leder af MX Master Series for kreativitet og produktivitet hos Logitech. ”MX Keys Mini giver dig mulighed for at tage kontrollen over dit arbejdsmiljø, giver dig mere plads til at lade idéerne flyde og holder dig produktiv og komfortabel i timevis.”

MX Keys Mini er udstyret med Perfect Stroke, Logitechs bedste ikke-mekaniske tasteteknologi. Den minimalistiske formfaktor holder dine skuldre i balance og tillader dig at placere din mus tættere på dit keyboard, således at du skal række mindre ud – dette resulterer i en bedre positur og en forbedret ergonomi. De sfæreformede taster bringer enhver tast, kommando og genvej under dine fingerspidser, uden at skabe rod i dit arbejdsrum med taster, du ikke behøver. Forbedret tastestabilitet reducerer støj og optimerer responsiviteten, og taktile referencer for håndpositionering gør det nemt at orientere dine fingre og blive i flowet. Der er tre nye funktioner tilgængelige i MX Keys Mini, der skal optimere din arbejdsoplevelse, når du anvender Logitech Options: En diktat-tast (en feature, der er tilgængelig i Windows og macOS, tilgængelig i udvalgte lande), en mute/unmute mikrofon-tast samt en emoji-tast.

MX Keys Mini byder også på lynopladning med USB-C og kan nemt forbindes til tre, trådløse devices med Bluetooth® Low Energy og er kompatibelt med Windows®, Chrome, Linux og Android, macOS, iOS, iPadOS, Bluetooth og Logi Bolt USB-receiver. MX Keys Mini for Mac er optimeret for macOS, iOS, and iPadOS.

MX Keys Mini appellerer til enhver personlighed med tre farver – rosa, lysegrå og grafit – og går godt i spænd med mus fra Master Series, således at du kan konstruere et komplekst MX set-up og være kreativ som aldrig før.

Hos Logitech er produkterne designet til at levere fremragende brugeroplevelser og samtidig minimere det miljømæssige aftryk. Bærbart design sørger for at tage miljømæssige og sociale påvirkninger med i overvejelserne, lige fra det øjeblik, råmaterialerne bliver produceret og hele vejen til end-of-life. Derfor er en del af MX Keys Minis plasticdele produceret af plastik, der er blevet genbrugt efter at have været igennem forbrugernes hænder (PCR) – 30 procent for udgaven i grafit, og 12 procent for lysegrå og rosa.

Logitech’s PCR program illustrerer brandets dedikation til at lave bæredygtigt design og evne til at innovere ved at give materiale nyt liv og dermed reducere vor industris kulstofudledning. Når 2021 nærmer sig sin afslutning vil halvdelen af Logitechs nuværende linje af mus og tastaturer indeholde en vis mængde PCR-plastik og nye produktintroduktioner vil anvende PCR-plastik, hvor det er muligt. Papirsindpakningen af MX Keys Mini er ligeledes produceret af FSC(R)-mærket træ, hvilket afspejler Logitechs dedikation til at støtte ansvarlig drift af verdens skove.

Pris og tilgængelighed

Logitech MX Keys Mini og MX Keys Mini til Mac er tilgængeligt fra d.d. på på Logitech.com og hos udvalgte Den vejledende udsalgspris for MX Keys Mini og MX Keys Mini til Mac er DKK 899,00. MX Keys Mini for Business kommer til salg i slutningen af oktober på nøglemarkeder.