Er du Metal Gear fan, så er dette nok nyheden der kan få dine arme op.

Konami har nemlig annonceret en fed udvidelse til Metal Gear Solid V.

Metal Gear Survive bliver en udvidelse som tilbyder Co-Op i bedste gamer stil. I kan selv se traileren som er vedhæftet nyheden her, og se hvad der venter os.

Udgivelses datoen er ikke fastsat, men Metal Gear Survive udgives til Playstation 4 og Xbox One i 2017.

Forrige indlægGamesCom 2016 Awards
Næste indlægThe Crew: Calling All Units annonceret
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)