Vi skal tilbage til de gode ”gamle” Nintendo Wii dage, før vi sidst så et Metroid spil. Men nu kan vi glæde jer Metroid fans, for nu er Metroid Prime: Federation Force nemlig landet på Nintendo 3DS.

mp1

Med det samme må vi sige, at dette spil nemt henvender sig til både gamle og nye fans af denne serie. For spillet indeholder en ret lang tutorial, hvor man bliver sat godt ind i tingene og hvordan du styrer din robot.

Men når det så er sagt, må vi erkende, at det måske er lidt for meget af det gode, for denne tutorial kan godt føles meget lang. Men dette skal så lige tages med et smil, for grunden til der er så meget, skal vi finde i at man bliver sat rigtigt godt ind i spillet. Og det fortryder vi absolut ikke senere.

Man kan til sin store glæde når man kommer i gang med spillet, finde ud af at mulighederne med begge skærme i 3DSén er brugt. Man har formået at få den fulde oplevelse ud af spillet, hvilket vi er meget glade for.

mpmange

Der kommer altid et men, for når man går igennem den berømte tutorial, så finder man hurtigt ud af, at for at få den bedste oplevelse ud af det, skal man bruge bevægelses sensorerne i konsollen, og det er ikke altid man kan få det til at makke ret.

Selve kontrollen af ens robot er ikke den bedste der er set i verdenen. Man har dog brug af alle tænkelige måder af selve konsollen, men man roder desværre rundt i hvilken knap der er til hvad. Men efter noget spille tid, så er man rimeligt godt inde i kontrollen, så man overlever lige.

Du har flere gode muligheder når du spiller Metroid Prime: Federation Force. Det som der er mest at fremhæve er Co-Op delen, for den trækker virkelig dette spil op. For du har både mulighed for at spille Co-Op lokalt, men du har også mulighed for at begive dig ud på det store stygge internet, og spille sammen med tilfældige spillere online.

mpboss

I starten troede vi at det var lidt sløvt med at finde andre at spille med online. Men da vi først fik hul igennem, så kørte de bare der ud af med det samme. Den bedste spil oplevelse vil I uden tvivl finde i onlineCo-Op delen, for der er der underholdning for en hver skilling.

Men gør jer den tjeneste, at nyde singleplayer kampagne delen før i vælger at gå online, for på den måde får I uden tvivl den bedste spil oplevelse. For selve singleplayer delen er også rigtig god, men når du har spillet den igennem, så vil du ikke fortryde at gå online for en masse heftig Co-Op.

mponline

Metroid Prime: Federation Force har som så mange andre spil boss kampe. Og her der får vi endnu en gang en oplevelse af de bedre. For de er godt fundet på, og kan til tider være ret svære. Men der er de nu også sjovest når man spiller sammen med andre.

Der er dog noget der til tider kan være ret svære, og det er selve puzzle delen i spillet, for en gang imellem kan det nemlig godt være lidt tricky at finde en måde at komme videre på. Men efter en del irritation, så tænker man ”nårh ja”, og så kommer det helt af sig selv.

mpsidst

Metroid Prime: Federation Force er ikke en nyskabelse inden for First Person Shooter verdenen, men det er et spil som giver en masse god underholdning, og er uden tvivl et must for fans af Metroid serien. Og kender man ikke serien, men vil have en masse underholdende First Person kampe, så skal I ikke holde jer tilbage.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTrivia Crack-karaktererne ude nu til iOS 10
Næste indlægDragon Quest VII Fragments of the Forgotten Past anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
metroid-prime-federation-force-anmeldelseMetroid Prime: Federation Force er ikke en nyskabelse inden for First Person Shooter verdenen, men det er et spil som giver en masse god underholdning, og er uden tvivl et must for fans af Metroid serien. Og kender man ikke serien, men vil have en masse underholdende First Person kampe, så skal I ikke holde jer tilbage.