Disney’s signatur figur, Mickey Mouse, har nu fået sit eget mobilspil bygget over samme skabelon som “Where’s my Water?”. Det er et opgavespil og stadig en af mine personlige favoritter, hvor jeg stadig tager en opgave med den charmerende krokodille fra den originale udgivelse.

Denne udgave har Mickey i hovedrollen hvor spillet også er meget mere historie drevet. Det er tegnet i den klassiske stil der kendes fra de trykte tegneserie. Du møder også masser af andre Disney figurer, som f.eks. Pluto. Her er link til de forskellige platforme:

Google Play Tablet

Google Play Mobil

iTunes iPad

iTunes iPhone

mickey 01

Forrige indlægXbox LIVE er neden – igen
Næste indlægRush Bros – Anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC & PS4. Nyt legetøj leger bedst, så det bliver til mange forskellige spil på flere forskellige platforme. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS:GO og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.