Microsoft advarer nu imod at sætte sin Xbox One konsol lodret.

“Det er på eget ansvar hvis man vælger at sætte sin Xbox One konsol lodret” Sådan lyder det fra Microsoft’s senior director Albert Panello.

Hvis du havde i tankerne om at en Xbox One ville passe perfekt indretningsmæssigt, hvis den lige stod lodret, lyder det til at være en god ide at finde på en anden indretningsplan.

Meldingen lyder fra Microsoft, at maskinen ikke er designet til at skulle stå lodret og de kan derfor ikke svare på, hvilke konsekvenser det vil få, hvis man alligevel vælger at droppe den vandrette løsning. De forudser at det ville kunne give problemer med drevet på Xbox One og derved beskadige både drev og skive, hvis man sætter konsollen lodret.

Albert Panello udtaler også at 80% af brugerne af en Xbox konsol, alligevel ligger den vandret og derved kan han ikke se, at der skulle være det store problem i det. Men til dem som har det bedst med at den står lodret, så vil det ikke længere være løsningen. Så til dem der vælger at spendere i den nye konsol fra Microsoft – lad den stå vandret.