Fans kan forudbestille spillets Deluxe Edition for at få adgang, så snart spillet udkommer. Det vil i spillet blive muligt at låse op for to udgaver af den legendariske bokser:  Iron Mike Tyson’ og ‘Legacy Mike Tyson’  

Én af de mest ikoniske sportsmænd gennem tiderne er nu klar til at blive en del af EA SPORTS™ UFC 2®. Electronic Arts Inc.annoncerede i dag, at Mike Tyson vil få sin MMA-debut som kæmper, når spillet udkommer den 17. marts, 2016. Fans, der forudbestiller EA SPORTS UFC 2, vil få adgang til Mike Tyson, så snart spillet udkommer, mens alle andre spillere kan “låse op” for ham gennem deres præstationer i spillet og ved at gøre sig fortjent til plads i “Hall of Fame” i spillets karrieredel. Den tidligere så suveræne verdensmester i sværvægt vil være udstyret med større slagkraft end alle andre kæmpere i spillet og kan deltage i dueller på tværs af to forskellige vægtklasser – letsværvægt og sværvægt. Få et første kig på den tidligere mester og hans debut i EA SPORTS UFC 2 ved at se Mike Tyson-præsentations videoen.

“Når du udpeger de mest brutalt effektive kæmpere gennem tiderne, vil du finde Mike Tyson enten helt øverst eller lige omkring toppen på listen. Det er sjovt at tænke på, at du måske, hvis MMA havde været lige så populært, dengang han var på toppen, som sporten er i dag, ville have set Tyson trække de lette handsker på og træde ind i The Octagon®,” siger spillets kreative instruktør, Brian Hayes. “Det er bare ét af de vilde “hvad nu hvis”-scenarier, vi har mulighed for at lege med under udviklingen af et spil som EA SPORTS UFC 2.”

Der vil være to versioner af Tyson i spillet: “Iron” Mike Tyson baseres på begyndelsen af hans karriere i 80’erne med en imponerende række af kampe som ubesejret, mens “Legacy” Mike Tyson tager udgangspunkt i afslutningen på hans utrolige karriere. Fans, der forudbestiller standardudgaven af EA SPORTS UFC 2, vil få adgang til “Iron” Mike Tyson, så snart spillet udkommer. Vælger man i stedet deluxe edition-udgaven af spillet, vil man straks få adgang til både Iron Mike og “Legacy” Mike Tyson. Det vil også være muligt at ”låse op” for begge udgaver i spillet.

“Som en inkarneret fan er jeg virkelig beæret over at blive en del af EA SPORTS og over at få mulighed for at udforske MMA-verdenen,” siger Mike Tyson. “Jeg følger UFC meget tæt, og det bliver ret sejt at se, hvordan jeg ville kunne klare mig mod disse fantastiske MMA-atleter.”

EA SPORTS UFC 2 løfter seriens fantastisk vellignende figurgrafik og realistiske animationer til nye højder, tilføjer et helt nyt fysiksystem til knockouts og autentiske spilfunktioner og præsenterer det største udvalg af virkelighedens kæmpere nogensinde i et MMA-spil, hvor de er klar til igen at træde ind i The Octagon på Xbox One og PlayStation®4. Se en komplet oversigt over spilfunktioner og -typer på: http://easports.com/ufc/features

Fans, der tripper for at træde ind i The Octagon®, kan forudbestille EA SPORTS UFC 2 og få adgang til tre legendariske kæmpere, så snart spillet udkommer: Den tredobbelte ”King of Pancrase”, Bas Rutten (som også er optaget i UFC Hall of Fame), den japanske MMA-legende, “The Gracie Hunter” Kazushi Sakuraba, og Mike Tyson.* Deluxe edition-udgaven af spillet inkluderer desuden UFC Ultimate Team™-premiumpakker til en samlet værdi på $60**. Få mere at vide om mulighederne for forudbestilling på:http://easports.com/UFC/buy

EA SPORTS UFC 2 udvikles i Burnaby, British Columbia af EA Canada, og udkommer i Danmark den 17. marts til Xbox One og PlayStation4. EA Access-medlemmer*** kan spille det fulde spil i en begrænset periode, inden det udkommer, og spare 10% på den digitale udgave af spillet til Xbox One. Fans kan følge med på den officielle hjemmeside samt på EA SPORTS UFC’s sider på Facebook og Twitter for at sikre, at man altid er fuldt opdateret med de seneste og største nyheder.

EA SPORTS™ er et af verdens førende brands inden for sportsunderholdning med en række storsælgende spilserier, prisvindende interaktive teknologier, fan-programmer og digitale oplevelser på tværs af platforme. EA SPORTS står bag digitalt forbundne oplevelser der overfører alle de store følelser fra sportens verden til spil som Madden NFLfootball, EA SPORTS™ FIFA, NHL® ishockey, NBA LIVE basketball, Rory McIlroy PGA TOUR® golf, SSX™ og EA SPORTS UFC®.

Få mere at vide om EA SPORTS, inklusive nyheder, videoer, blogs, for a og spil-apps, på  www.easports.com, hvor du kan komme i kontakt, dele dine oplevelser og konkurrere med andre spillere.