Hvis din PC har Windows 10 og du er Minecraft fan, så er det din dag i dag.

For Telltale Games har nemlig lavet en lille fræk aftale med Microsoft, som betyder at den første episode til Minecraft: Story Mode er ganske gratis på PC.

Så skynd dig ind forbi Windows Store og få fingrene i den første episode. Der er ikke noget der tyder på det også bliver gratis til andre platforme endnu.

Forrige indlægSkyrim går Monopoly vejen.
Næste indlægAlienware Aurora R5 anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)